• robin williams'ın başrolde olduğu bill forsyth'in yönettiği güzel bir film
  • robin williams'ın pek bilinmeyen filmlerinden biri. dört farklı çağda,dört farklı karakter aracılığıyla (ki hepsini robin williams canlandırıyordu) insan olmak,cesaret vb konularda toplumu aydınlatmayı amaç edinmiş,hiçbir şey vaadetmeyen bir drama.
  • (bkz: adam olmak)
  • (bkz: human being)
    (bkz: human beings)
  • robin williams'ın; aynı filmde bir mağara adamını, roma döneminde bir esiri, orta çağda evsiz barksız dolaşan birini ve son olarak 20. yüzyılda eşinden boşanmış bir adamı canlandırdığı vasat bir filmdir. kahramanlarımızın hepsinin de adı hektor'dur.
  • pilot bölümdeki ekibe göre rollerde değişik aktörler olsada başarılı denebilecek yeni bölümler sergileyen bbc nin yeni draması..
    her ne kadar angel buffy severler buyrun seyredin diye pompalanmış olsada moonlight ve true blood gibi daha ciddi bir havada geçecek görüntüsü veriyor.
    kahramanlarımız mitchell (vampir) ve george ( kurtadam) tekrar normal insan gibi yaşayalım diye özenti kurup bir eve taşınırlar ancak evde yıllar önce öldürülmüş olan annie'nin hayaleti ile 3 kişilik bir ev ailesi oluştururlar..

    şimdilik cgi efektlerinde underworlde göre başarılı olduğu izlenimini vermişdir.
    bbc deki abiler her ne kadar komedi-drama klasmanında bir dizi diye zorlasalarda komedi unsuru için "o kadar dark ki bütün ışıkları açsam gözükmüyor" diyebiliriz sanırım.

    pilot bölümlerin gayet pozitif rating ve izleyici notu almış olması ve yazarın torchwood ve doctor whonun da yazarı olan toby whithouse olmasından dolayı güzel geçecek bölümler vaadettiğini söyleyebiliriz..

    divxle boğuşmak yerine sci-fi da izleyeceğimiz günleri 4 gözle bekliyoruz...
  • dost yayınlarından çıkan bir mary&john gribbin kitabı , ergi deniz özsoyun önsözüyle .
  • vampir gündüz gezer mi? kazıkla ölmemek olur mu? gibi mitle ilgili yorumlamaları tamamen kenara bırakmış, ve doğaüstü olmanın "insan"ı psikolojik olarak nasıl etkilediği, istemdışı doğaüstü bir yaratığa dönüşen birinin nasıl hissettiği üzerine yoğunlaşmış ve bu bakış açısıyla türünün on binlerce örneğinden farklı olmayı başarabilmiş bir dizi. adıyla içeriği birebir örtüştürmüşler, çok da başarılı olmuş.

    hastası olduğum true blood dahil tüm benzer temalı yapımlarda vampir nasıl ölür, kazıkla ölmez felç olur, gümüşle yanar, güneşte kavrulur mu parıl parıl parlar mı, kurtadam istediği zaman dönüşür mü gibi artık kimsenin öncelik vermediği konuların fazla üzerinde durulduğunu düşündüğümden, aynı şekilde düşünenlere kesinlikle tavsiye edilebilir.
  • karakter ve olay cozumlemeleri mukemmel olan ingiliz dizisi.
  • amerikan versiyonu ocak 2011'de syfy ekranlarında başlayacak olan dizi.
hesabın var mı? giriş yap