• 1977 doğumlu 2.00 m boyunda forvet pozisyonunda oynayan basketbolcudur. geçen sezon ted ankara kolejliler spor kulübü'nde 21.1 sayı ortalamasıyla ligin sayı kralı olmuştur. yalnız bu sayıların çoğunu kolejliler 20-30 sayı fark yedikten sonraki şahsi oyunuyla atmıştır, kritik anlarda oyunda gözükmemiştir. bu şekilde her seferinde takımının en çok sayı atan elemanı olmuş, sadece atılan sayılara bakan spor bültenlerinde "bekir'in x sayısı galibiyete yetmedi" klişesiyle bu durum kamuoyuna aksettirilmiştir. kendisi halen türk telekom'da oynamaktadır.
  • ilk kez kombasan konya spor da oynarken tv de fenerbahce ye karsı oynarken seyrettiğim ve bu adam da iş var böyük adam olacak dediğim basketbolcu
  • seyrettiğim iki maçında gördüğüm o ki , beşiktaş basketbol takımının yasin sülün'üdür kendileri.
  • ülkere transfer olarak geçte olsa büyük bi takım da oynayacak olan 1-2-3 oynadığını gördüğüm basketbol insanı
  • basketbol adina sahip olmasi gereken herseye sahip oyucu... fakat basketbolu yetenek oynamiyor. ozellikle belli bir seviyeden sonra sert sinirlere sahip olmak gerekiyor. bekir'in eksigi bu noktada basliyor. ve dahasi kararli degil. ankara'da sayi krali oldugu donemde fransa'dan gelen teklifleri reddetmistir. eger bu cesareti gosterebilmis olsaydi kendisi cok cok farkli yerlerde olabilirdi. o teklif uzerinden cokca zaman gectikten sonra eline bir firsat daha gecti. onunde ibrahim kutluay var. basketbol yetenegini biliyoruz. eger bekir biraz aklini kullanir, biraz daha mental olarak hazirlanabilirse ibrahim'i kisa vadede kesebilir. hem kendini, hemde forvet sikintisi ceken milli takimi mutlu edebilir.
  • bu sezon banvitspor'da forma giyen şutör.
  • gayet vasat bir sezona ragmen fiba eurocup all-star maçında avrupa karmasında ilk bes cıkacak olan oyuncu.
  • banvitsporla yeni sezonda anlaşmayarak türk telekoma göz kırpan forvet
  • turk telekomspor`un da kendisine goz kirpmasi sonucu artik turk telekom adina oynamakadir. gulerken gorulmuslugu azdir ve hep dovecekmis gibi bakar. ama iyi sutordur.
  • iyi niyetli bir oyuncu ama bu vasat olmadığı anlamına gelmiyor. milli takım düzeyinde ise asla değil. üstelik genç de değil, 30 küsur yaşında kendisi. eurobasket 2009 oynanırken; evde oturup arkadaşlarıyla, varsa hanımıyla milli maçları seyretme işini benchte, oyuna girdiği anlarda da sahada yaptı. elbette kendisinden ötesi de beklenmiyordu, elinden geleni de sonuna kadar yaptı ama yine de tanjevic'in bu seçimi bir hataydı kanımca. böyle bir fırsatı bir daha ele geçirebileceğini de sanmıyorum. sonuçta ne olursa olsun, yaşlanınca torunlarına anlatacağı güzel bir hikayesi var artık.
hesabın var mı? giriş yap