*

  • kıskanıyorlar, net.

    kaynak.

    --- spoiler ---

    belçika’da, otobanda düğün konvoyu yapan 18 türk davalık oldu.

    dendermonde’da, 24 mayıs’ta görülen davada savcılık, davalıların beş yıl boyunca trafikten men edilmesini, trafiği kapatan altı araca el konulmasını ve 2 bin euro ceza verilmesini istemişti.

    savcılık davalıların araçlarını, konvoyun yapıldığı e17 otobanında çok yavaş sürerek trafiği sıkıştırdıklarını, emniyet şeridini kapattıklarını, yolda durarak dans ettiklerini, araçların camlarından dışarı sarktıklarını ve araçlarıyla yolda daireler çizdikleri iddia etti.

    --- spoiler ---
  • en ağır ceza ile yargılanmaları gereken düşüncesiz mahlukatlardır.

    bu tipler genellikle türk mahallelerinde gettolaşmış olarak yaşarlar. belçikalı bir tane arkadaşları yoktur mesela. çünkü anlaşamazlar. sırf müslüman ve türk olduklarından dolayı orada istenmediklerini düşünürler. yaşadıkları ülkenin gündeminden bi:haber şekilde yaşarlar. en işlek yollardan birini leş orta doğu eğlenceleri için kapatmayı kendilerinde hak görüp, sonra da bu avrupalılar bizi sevmiyor diye ağlaşırlar.

    ne haliniz varsa görün umurumda değil de, sizin yüzünüzden biz aklı başında türk vatandaşları olarak schengen vizesi alırken bin dereden su getirmek zorunda kalıyoruz. ona yanıyorum.
  • ulan bu tiplerin layık olduğu yerde biz, bizim layık olduğumuz yerde halaycı mangalcıların yaşıyor olması, kozmik bir şaka olmalı.
  • devlet nasıl olunur sorusunun somut ve açık seçik bir cevabı.
  • arkadaş bu zihniyet yol görünce dayanamıyor. bu kesinlikle genetik olmalı. bu yaşam tarzı felan olamaz. adamlar yol gördümü dünyaları değişiyor.
  • abi diyorum adamlar gerçekten her şeyi prosedürüne uygun olarak yapıyorlar. her şey kural,düzen,nizam içerisinde. dava açıyorlar,mahkeme süreçleri,para cezaları falan.

    ben olsam pasaportlarını eline veririm, hadi siktirin gidin lan bu ülkeden amk davarları sizi derim.bir daha da geberene kadar girmeyeceksiniz bu sınırlardan içeri derim.
    cidden adamlar çok sabırlı.
  • türkiye’de de emsal alınsa keşke de barzolar biraz ıslah olsa.
  • """suçlamaları dinleyen yargıç peter d’hondt, “sadece trafik sıkışıklığına neden olmakla kalmıyorsunuz. aynı zamanda, diğer sürücülerin sinirlenmesine yol açıyorsunuz ve davranışınız agresifliğe ve sonucunda ırkçılığın artmasına neden oluyor. zaten yeterince ırkçı var, buna karşı durmanız gerekiyor… eğer bir parti yapmak istiyorsanız kafanıza kova bile geçirebilirsiniz ancak yolları amaçları için kullanılmaya bırakacaksınız” dedi."""

    büyük ihtimalle 2 ay sonra belçika'ya gideceğim ve böyle mantıklı adil bir yargı sisteminin olduğunu görmek gerçekten çok mutlu ediyor beni.
  • her fırsatta 'türkleri sevmiyorlar' diyorsunuz ya.... sebep bu e bunun gibi gittiği heryerde virüs gibi davranıp o ülkelerin düzenini, kanunların ı hiçe sayıyorlar. yurtdışına çok defalar çıktım, birsürü arkadaşım da çıktı çeşitli festivallere katılıyoruz ve inanın tüm avrupada türk olduğumuzu duyunca tüm tavırlar değişiyor. hak veriyorum zira ülke olarak birbirimize bile ne saygımız ne sevgimiz var, her gülümseyen kıza asılıyor, her nezaketi zayıflık olarak algılıyoruz, kural diye birşey tanımıyoruz. biz birbirimizi sevmezken, saygı duymazken onlar niye sevsin, saygı duysun diye düşünüyorum. keşke düzelsek, hiç umudum yok ama keşke...
hesabın var mı? giriş yap