belçim bilgin
-
şeyh sait'in torunu
-
hürriyet gazetesine göre şu an hamile olan kadın.
-
yılmaz erdoğan'ın $u anki e$i.
-
hatırla sevgilidizisine ahmet in kardeşi defne karakteriyle katılacağı açıklanan oyuncu.
-
bana inanilmaz derecede nuray hafiftasi andiran insan. bir de vantrolog herhalde kendisi, rol yaparken agzini actigini ben pek goremedim de.
-
burnuna estetik yaptırmış oyuncu.
http://www.imdb.com/…allery&path_key=bilgin, belcim
(bkz: hatırla sevgili) -
hatırla sevgili dizisinde kendi sesini kullanmayan oyuncu.
-
şeyh saitin torunu olmakla gurur (!) duyan oyuncu.
tabi ki insanlar atalarından gelen utançları üstlenmek zorunda değiller, tabi ki herkes kendinden sorumlu. ama bir vatan haininin torunu olmakla övünmek, dedesinden kendine kalan bir misyon olduğunu iddia etmek, dedesinin ihanetine varis olmaktır. zaten bu mirası ne kadar can-ı yürekten kabul ettiği pkklı teröristlere "peşmerge" demesinden de anlaşılıyor "hayal kırıklığı" yaşayan kızımızın... -
deryalı günler programında arz-ı endam eylemiş oyuncu. o ses o goruntuden nasıl çıkıyor bilinmez.*
-
yılmaz erdoğan ın eşi.
yalnız gün olmasınki doğulu* bir sanatçı insanların "oraya" ve onlarlar ilgili konulardaki bilgisizliğini ortaya koymasın. film ırak ın kuzeyi*nde çekildiğine göre bahsettiği peşmerge, peşmerge olmalı. buna rağmen peşmere dediğinde pkk lıları kast ettiği söyleniyorsa kişi ya peşmerge ile pkk lıları aynı sanıyordur, ya da peşmerge-pkk fark etmez diyordur. ki her iki durum da çıkarımın zorlama olduğunu gösteriyor.
gerçi geçenlerde de mahsun kırmızıgül ün yanında duran "ırak ın kuzeyi"ndeki, siz ne derdi ha "sözde", yönetimin bayrağı ile pkk bayrağını karıştırmışlardı.[gerçi mehsun yahu siz divane mi oldunuz, o bayrak pkk bayrağı değil, kürdistan bölge yönetimini bayrağı diyerek bu konudaki cehaleti ortaya dökmek yerine, konuyu başka şekilde açıklamayı seçti] oluyor bazen.