• casey neistat tarafindan baslatilan video paylasim uygulamasi. caseyi severiz ama gittikce popularitesi dusuyor ilk gunlere gore. genelde app ler ciktiktan uzun bir zaman sonra populer olur, umuyorum ki bi yerde ucarlar.
  • casey neistat tarafından geliştirilen bir uygulama.
  • yeni çıkacak olan bir app
    adamım casey neistat ın eseri.. sosyal medya style birşey heralde. daha söylemedi ne olduğunu. bakacük.

    başlık parselledim sanki..
    ilerde reklam felan alırım hacılar fyi
  • buyuk ihtimalle 2015 vidcon'da lansmani yapilacak olan casey neistat ve matt hackett tarafindan dizayn edilen video ve icerik paylasim app'i. next big thing olmasini heyecanla bekliyoruz

    edit: ilk versiyonu app store'da yerini almistir. iphone'daki proximity sensori video cekimi icin kullanmislar. video cekerken cektiginiz videoyu gorme veya sonrasinda editleme imkani yok. iphone un sensorunun uzerini kapattiginiz an 4 snlik video cekilerek beme uzerinden takipcilerinizle paylasiliyor. videoyu editleyemiyorsunuz ve bir kere izlendiginde yok oluyor. app'in arkasindaki fikir video paylasimini gercek hayata mumkun oldugunca yaklastirmak. yani kullanicilarin editsiz filtresiz oldugu gibi hayatlarini aktarmalarini, takipcilerin de takip ettikleri kisinin gozunden onun bir gununu gormesini saglamak (app in isminde de be me kelimeleri bu nedenle kullanilmis) app'in bir diger amaci da insanlarin birseyler paylasirken yasadiklari o andan uzaklasmalarini engellemek. ornegin yolda yururken gordugunuz ilginc birseyi takipcilerinizle paylasirken telefonu cikarip suratinizin onunde tutmaniza ve o ani telefon ekranindan izlemenize gerek yok. telefonu gogsunuze bastirarak veya parmaginizla sadece sensoru kapatarak o ani hem yasayip hem paylasabiliyorsunuz.

    app i kullananlarin ilk izlenimleri snapchat in sensor kullanan versiyonu oldugu yonunde ancak simdiden sanal alemde oyle bir hype yakaladi ve snapchat in en cok takip edilen isimleri tarafindan kullanilmaya baslandi ki boynuz kulagi gececek gibi gorunuyor..
  • filtreler, like'lar ve kalplerden arındırarak, iyi görünme ve beğenilme kaygılarını ortadan kaldıran ve selfie yaklaşımını reddeden, yeni nesil radikal uygulama.

    herhangi birşey paylaşmak için telefon kalbe kapanıyor, kameradan deneyim kaydediliyor. snapchat'teki gibi geçici, 4 saniyelik, kurgusuna dokunulmamış videolar çekiliyor.

    bir de içeriden bir access kod gelirse, daha fazla bileceğim.

    edit: içerdeyim ve ux oldukça kötü. devam ürünü olmadığını göstermek için böyle aykırı bir kullanıcı deneyimine bilinçli olarak gitmiş olabilir ama bir tutorial okumadan, elin kendi kendine giderek bazı işlemleri yapması imkansız. yine de alınabilecek aksiyonlar kısıtlı ve programın mantığı oldukça basit. ui ise direkt internet dün bulunmuş gibi... bir bildikleri vardır elbet..
  • kalbe koyup arka kamera ile cekim yapılması mümkün olan uygulama. 4 sn. kayıt suresi var ve çekimleri düzenlemek mümkün değil. dogalliktan yanaymis bu uygulamanin kendisi ve selfienin zıttı gibi olduğunu düşünürsek kendinizi göstermeniz pek olası görünmüyor. uygulamaya geçenlerin her yerde mantar gibi tureyecegi gunler pek yakinda.
  • bugün itibariyle versiyon 1 geldi, artık beta değil. android versiyonu da geldi ama sanırım turkiyede kimse kullanmıyor :)
  • 25 milyon dolara cnn'e satılmış. http://www.wsj.com/…stats-video-app-beme-1480353128
  • facebook karşıtı uygulama.*
hesabın var mı? giriş yap