• fox'un yeni komedisi. konu, bekar bir anne ve onun kızını büyütmesine yardımcı olmak için yanına taşınan erkek kardeşinin yaşadıkları üzerine kurulu. başrollerinde dakota johnson ve nat faxon var. salı günleri 20:30'da yayınlanacak.

    http://www.youtube.com/watch?v=norigydli0i
  • ing. kendim ve ispinoz
  • baştan çok ümitli olmasam da ilk bölümüyle sempatimi kazanmış dizi. hiç "ilk bölüm sıkıntısı" yaşamadan ne anlatacağını mis gibi ortaya koymuş, mizah tarzını apaçık gözler önüne sermiş ve dünyasını eksiksiz oluşturmuş. takdir edilesi bir bütünlük var bölümün tamamında. ben'i canlandıran akademi ödüllü senarist/oyuncu nat faxon çok beğenimi kazanamasa da, kate'i canlandıran dakota johnson müthiş bir iş çıkarmış. gerçekten de diziyi sırtlıyor, kalbi oluyor. the new normal'ın eline yüzüne bulaştırdığı çocuk karakter konusunda "ben and kate" çok daha başarılı bir iş çıkarıyor. maddie hem çok şirin, hem de sırf ilginç olacağım diye saçmasapan laflar edip garip hareketlerde bulunmuyor. dizinin komik yan karakteri kotası da lucy punch'ın ingiliz aksanlı sapkın karakteri bj'e kalmış, çok da iyi olmuş. ilk bölümün çok sağlam sahneleri var, gerisi de yüzünüzden gülümsemeyi eksik etmiyor. rating'leri çok parlak olmasa da kulaktan kulağa geçen bilgilerle popülaritesini artırabileceğine inanıyorum.
  • dakota johnson'ın çılgın tatlılığının da etkisiyle, tek kelimeyle sempatik dizi.

    dünyalar tatlısı çocuğu maddie'yi yalnız başına büyütmeye çalışan kate'in evine taşınan, otuz yaşında hala bir baltaya sap olamamış ben, aykırı bj ve ben'in sözünden çıkmayan tommy ile oluşan bu beş kişilik ailenin yaşadıkları, yüreğinizi ısıtacak.

    şimdi reklamlar.
hesabın var mı? giriş yap