• oktay kaynarca’nın yeni dizisi. kaynak

    “onur tan'ın yöneteceği dizi adını nesimi'nin efsane bir şiirinden alıyor. alican yaraş ve yusuf alp'in yazdığı dizide oktay kaynarca cezayir rolünü üstlenecek. henüz oyuncu kadrosu netleşmeyen dizinin bazı sahneleri türki cumhuriyeti'nde çekilecek. atv ekranlarında yayınlanacak olan dizi, eylül ayında izleyiciyle buluşacak.”
  • efsane bir dizi olacak gibi duruyor.
  • edho'yu ilk zamanlar beğenerek izledim. sonra dizi otomatiğe bağladı, standart bir kalıp içinde ilerledi senaryo hep. sezon başı yeni bir kötü girer, bütün sezon onunla uğraşılır, sonra haklanır. ve tekrar baştan. sırf yıllarca izledim diye izledim son bir kaç sezonu ve müzikleri için.

    ama şu ismine bir ısınamadım. türkiye'de neden dizilere güzel isim koyamıyorlar arkadaş? bu nedir ya? ben bu cihana sığmazam nedir aq? oneliner'dan isim mi olur? uydur uydur yaz;

    ben bu kapıdan geçemem
    sen beni kaldıramazsın
    seni anan benim için doğurmuş

    ismi sikik olan dizi. ayrıca tekrar atv ile anlaşmışlar. lan manyak mısınız siz? madem aynı kadro, aynı kanal kalacaktınız, güzelim diziyi niye bitirdiniz? akıllanmaz bunlar.

    totale dizi yaparsan, böyle olur. yine totale bir iş olacak demekki.
  • (bkz: pes) (bkz: hüh) (bkz: brüst)
  • gelip edho'yu pembe diziye çevirip içine eden pelin akil de olacakmış. kesin başrol de verirler. dizinin adı metres dünyaya hükümdar olmaz olmuştu bi ara.

    yönetmen herkesi belden yukarı çekmekten başka bir teknik bilmeyen onur tan olmuş.

    kanıt: görsel

    karakter belden yukarı çekimde konuşuyor, sonra diğer karaktere geçilip bir mimik ve tepki alınıyor(tabii o da belden yukarı çekim), sonra yine aynı şeyler, yine, yine... adam kamerayı bir yere sabitleyip hadi konuşun da çekip gidelim diyor galiba. kendisinde yönetmenlik namına yıllardır tek bir gelişme yok.
  • ozan akbaba ve esra karakterini oynayan kız bu diziye gelip çift olsun ve ayrılmasınlar. kesinlikle bu yapılmalı. edho 'da ilyas ve esra çiftinin içine sıçıldı, telafi edin burada size sesleniyorum ey yapımcı. ilyas ve esra buraya tekrar gelecek.

    (bkz: #139089658)
  • edho 'dan greedy ender'i getirmesi gereken dizi.
  • “ben bu cihana sığmazam” sete çıktı.

    proje tasarım ve genel hikayesini oktay kaynarca ile onur tan’ın oluşturduğu dizinin yapımcılığını güzel adamlar medya üstleniyor. yönetmen koltuğunda onur tan’ın oturduğu dizinin senaryosunu yusuf reha alp, mahinur ergun ve ali can yaraş kaleme alıyor. uzun bir ön hazırlık çalışmasının ardından sete çıkan ekip kostümünden, mekanlara, sanattan tekniğe kadar birçok detay üzerinde titizlikle çalıştı. aksiyon ve macera sever izleyici kitlesinin merakla beklediği dizide öne çıkan aile ilişkileri ve tutkulu aşklar da dram seven izleyicilere büyük vaatler sunuyor. setten paylaşılan ilk kareler ise heyecan uyandırdı. ekip, istanbul çekimlerinin ardından hikayenin yurtdışında geçen bölümlerini çekmek için ipek yolunun başkenti ve aynı zamanda dünya tarihinde 16 devlete başkentlik yapmış olan semerkand ve buhara’ya gidecek.

    “ben bu cihana sığmazam” yeni sezonda atv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak!
    yeni sezonda izleyicisiyle buluşacak olan ben bu cihana sığmazam’ın kadrosunda birbirinden değerli başarılı oyuncular yer alıyor. oktay kaynarca (cezayir), ebru özkan (leyla), pelin akil (firuze), ali seçkiner alıcı (kurban baba), hakan karahan (dumrul), erkan sever (orhan), ragıp savaş (atakan), gülenay kalkan ünlüoğlu (elmas), eren vurdem (azamet), aslı sevi (azade), kerem kupacı (ethem), ziya kürküt (bekir), pelin uluksar (süheyla), mina derman (suna), batuhan sezer (ömer asaf), , değer alp (canan), başak kıvılcım ertanoğlu (zühre), burcu binici (meltem), ömer kurt (kerim), mert kırlak (george bagnall), ahmet yıldırım (cafer), tanıl yöntem (canberk), doruk öztürk (şamil), osman albayrak (beyler divanı azer), melisa duru ünal (mercan), aylar melayeva (sevim), hanbey oğuzhan çoban (besim) ve ışıl yücesoy (gülendam)

    kaynak
  • türkiye'de dizilere isim koyma özürü var. isim 2 kelime bile olsa 1'e indiriyor bizim insanımız bunu neden anlayamadınız hala? kurtlar vadisine herkes vadi diyordu, eşkiya dünyaya hükümdar olmaz'ı saymıyorum bile, eşkıya demeye başlandı da akıllarına gelip edho kelimesini uydurup toparlamaya çalıştılar. hadi ben bu cihana sığmazım koydunuz, sığmazam ne? neyse artık umarım yapım olarak iyi olur, oktay kaynarca izlemek herzaman güzeldir. fakat şunu artık çok net anlıyoruz ki kurtlar vadisi gibi ünlü peşine düşmeden devlet tiyatrolarının a takımını başka hiçbir dizi toplayamayacak anlaşılan. gerçi şuanda o seviyede oyuncu kaldı mı dt'de bilemiyorum. kadro biraz zayıf geldi bana, oktay kaynarca, ışıl yücesoy, ebru özkan dışında oyunu yükseltecek bir isim göremedim açıklanan listede. bekliyoruz merakla. benim endişem oktay kaynarca'nın sanılanın aksine konservatuar eğitimi almış sahne adamı olmasından dolayı üzerime mafya tipi karakter yapıştı ondan kurtulmalıyım tribine girerse ben sevileceğini sanmıyorum karakterin. çok devletçi, devlet görevlisi gibi karaktere uygun bir cast ve performans tarzı olduğunu düşünmüyorum.
  • daha önce eşkıya başlığında yazdıklarımı aynen kopyalıyorum. final yapana kadar izlenmemesi gerektiğini düşündüğüm dizi. hele bi final yapabilsinler o zaman izleriz. #139280321

    "işte bu nedenle herhangi bir yerli diziyi final yapana kadar izlememek gerekiyor. 200 civarı bölüm çekildi. tanesine düz 2 saat desek eder 400 saat. peki sonuç? yarım kalmış bir hikaye ile birlikte kocaman bir hiç.

    bir romanın cilt cilt serisini okuduğunuzu düşünün. okuyorsunuz okuyorsunuz sonra bir anda kitap bitiyor. öyle sonucunu okuyucuya bırakarak bitme gibi de değil. mesela diyor ki "romanın karakteri hızlı adımlarla karşı caddeye geçiyor ve elini kaldırarak..." son. devamı yok. yerli dizi izleyicisine reva mı bu?

    başta da dediğim gibi final yapmamış hiçbir yerli dizinin izlenmemesi gerektiğini düşünüyorum."

    edit: bir de yine aynı kanalla anlaşılmış. söylenecek söz yok. bakalım bu dizi hikayenin neresinde bitecek. hikayenin ortasını görse bari.
hesabın var mı? giriş yap