• kendini yazar sanan ve sayıları oldukça çok olan kişilerin mürekkep lekesinden farksız çıkardıkları kitapların eleştirileri ile harika işler gerçekleştiren bir twitter hesabıdır.

    ölmeden önce okumamanız gereken kitap listesi hazırlamak isteyenler için oldukça ufuk açıcı olduklarını söyleyebilirim.

    bu denli eleştirilerin varlığı bir çok gerizekalının gereksiz cesaret içinde “her boka edebiyatçıyım ben” diye atlamasına mani olacaktır.
  • bu sabah farkına vardığım, tesadüfen karşıma çıkan bir hesap. şimdiden favori hesaplarımdan biri oldu bile. kitaplardan ve yazarlardan paylaştığı kesitlerle okumamam gereken, vıcık vıcık kitaplar listesi oluşturuyorum sayesinde.
  • yeni takiplediğim efsane bir hesap. kendilerine çok teşekkür ediyorum emekleri için. ben edebiyat değilim var, yarrak kürrek edebiyat yok. hadi eyv.
  • takip edilmesi gereken sayfadır. wattpad kitaplarına, kendini yazar sananlara ağzının payını verebilecek birinin olması güzel olacak.
  • twitter'ı fazla kullanmamakla birlikte takip etmeye çalıştığım güzel bir twitter sayfası.

    yazarımsılara sormak istiyorum: bu kadar rezil içerikleri nasıl oluşturuyorsunuz yahu?
  • severek takip ettigim, daha cok takip edilmesi gereken twitter hesabidir.

    yeni neslin bayilarak okudugu, edebiyatla uzaktan yakindan alakasi olmayan kusmuk gibi sozler yazarak para kazanan yazarlarin igrenc eserlerini ifsalayan bir hesap.

    biz lisede fuzulinin gazellerinden alintilarin altini cizerdik off bu cok guzelmis diye. edebiyat ogretmenimiz cemal sureya getirirdi, anlamaya analiz etmeye calisirdik. iskender pala naaaapiyo boyle arkadaslar diye dusunurduk. siir ezberletip siir okuturlardi, ahmed arif ezberleyenler, turgut uyar ezberleyenler vardi. sabahattin ali falandi bizim gordugumuz okudugumuz isimler. tasavvuf edebiyati beni mevlana ve semsin arasindaki muazzam muhabbetle tanistirmisti. edebiyat buydu.

    simdi whatsappta cevrimici olusunu izlemenin acisini ben nasil anlatayim diye cumle kurmus kitap cikarmis utanmadan satiyor bir de "edebiyat" adi altinda. sizden bir bok olmaz diyordum da bu hesap umarim bir seyleri duzeltebilir. yazan yazdigindan utansa ve bir daha yapmasa kafi
  • harika hesap,
    takipteyiz.
    yoksa,
    değil miyiz?....
  • yozlaşmış, vicdani mastürbasyon ve ağlama pornosundan öteye gidemeyen, tamamen ticari bir mekanizma halini almış yeni edebiyatı eleştiren sosyal medya platformudur. aslında eleştirdiği söylemek maksadını aşan bir cümle olabilir. teşhir ediyor demek daha doğru. zaten bu ürünleri inceleyen aklı başında birinin ne düşünmesi gerektiği bellidir.

    ancak son zamanlarda belli kimlikleri koruma güdüsüyle birkaç yukarıdaki bahsettiğim çizgiyle alakası olmayan ürünü eleştirdiklerini gördüm.-bu ürünlerin nitelikli olduğunu söylemiyorum yalnızca eleştirdikleri yön yanlış.- eğer bu yola girerlerse, politically correct kafasıyla eleştirilerini yapmaya başlarlarsa tuzağa düşmüş olurlar. ilk başta eleştirdikleri çizginin bir uzantısı haline gelirler.
  • twitter’da beğenerek takip ettiğim sayfa. sahip oldukları küllük yayınları‘ndan çıkan kitaplardan biri şerefli mağlubiyetler antolojisi‘ni okuma fırsatım olmuştu. piyasada bu kadar niteliksiz kitap varken, böyle kitaplara, yazarlara daha fazla şans vermeliyiz bence.
hesabın var mı? giriş yap