• israilde tel aviv sehri yakinlarindadir ve israilin tek uluslararasi havaalanidir...

    (bkz: david ben gurion)
  • ben guruyom sen bozuyon havaalinin seklinde geyikler yapmanin olasi oldugu bir havaalanidir ayrica...
  • israel'in sınır kapısı.
    babamın havaalanında ülkesine geri dönmek için diğer bütün yolcular gibi sorulan (bkz: ahiret soruları)'a yanıt verdiği , vermeye çalıştığı yer.
  • sunduğu bedava kablosuz internet sayesinde yaklaşık 2 saat olan bekleme süresini ekşi sözlükte geçirmemi sağlayan havaalanı.
  • son 3 gündür, çalışanlarının iş yavaşlatma eylemi yapmalarından dolayı bagaj bekleme süresinin en az beş saat olduğu havalimanı.
  • dünyada gördüğüm en terbiyesiz ve küstah güvenlik elamanlarına sahip havalimanı. sordukları abuk sabuk sorulara sinirlendiğiniz anda sonunuz, belirsizlik içinde 2 saatlik bir bekleyiştir. telefonla arkadaşınızı arama hakkınız yoktur *
  • aslinda sempatik tavirlar takinmaya calisan ancak dogalari itibariyle asabiyet sahibi guvenlik gorevlilerini barindiran havaalani. elinizde neden orada bulundugunuza dair belgeler mevcutsa isiniz 10 dakikada bitebilmektedir.

    bir de donuste guvenlik gorevlisiyle yasadigim, eklemeden gecemeyecegim bir dialog:

    (gorevli bavullari check ederken bavulun icine gaz gibi bisey sikmaktadir)

    ben: hehe hijyen icin mi o? herhangi bir virus vs. bulasmasin diye koruma icin mi?
    gorevli (gulumseyerek): ne icin oldugunu bilmek istemezsiniz.
  • adami cildirtacak sekilde guvenlik prosedurleri ve gorevlilerine sahip havalimani. sanssliysaniz guleryuzlu bir iki kisiye denk gelebilir kolaylikla cikis yapabilir veya ulkeye girebilirsiniz, ancak okuz paratoneri varsa o kadar kolay kurtulamazsiniz.. ayakkabinizin icine kadar ararlar. dedenize kadar sorarlar da..
  • uçagın rötar yapması ile bu havalimanında torrent'a abanıyım diyerek, isohunt'a girdim;

    "you have tried to access a web page which is in violation of your internet usage policy"

    diyerek beni şaşırttı.adamlar zeki.
  • israil'e girişlerde (check-in sırasında, hele eski tabirle gri-yeşil pasaport sahibi iseniz) bekleme ihtimalinizin yüksek olduğu bir oda var. beyaz alçıpan duvarlar, bir kola makinası, bir de plazma tv'den ibaret bu oda. yarım-bir saat kadar sizi bu odada beklettikten sonra bir polis abla gelip "dedenizin adını ve türkiye'de kullandığınız cep telefonu numarasını" sorar. standart prosedür gibi bir şey yani. heyecan yapmayın. terminal içinde göreceğiniz siyah takım elbiseli kulaklıklı abiler mossad'dan. bunların muhabbeti havaalanı güvenlik personeline göre daha iyi. banko bir haim revivo muhabbeti açıyorlar. antalya muhabbeti plase. erdoğan sürpriz.
hesabın var mı? giriş yap