• - ben ne yapiyorum su anda? allah allah, bi sey gelmisti aklima sonra bi sey yapayim demistim kendi kendime bunun üzerine. ha hatirladim, entry yaziyorum lan tamam. ulan iyice salaklastik be. neyse, entry yaziyorum tamam da ne hakkinda yaziyorum. e tamam yukarida yaziyo iste ne hakkinda yazmam gerektigi. neymis, ben ne yapiyorummus. eyvah, oglum dur, hemen altinda yazdigina göre kafamda bir tanim veya verebilecegim bir örnek olmasi lazimmis. aha simdi siçtik iste. ulan salak herif ne isin var bilmedigin yerlerde, ne aptalsin ya. neyse du bakalim bi deneyelim: bence ben ne yapiyorum insanin kendi içine döndügü, gelmisini geçmisini sorguladigi bir yolculuktur. iyi bunla yirtariz belki. salaksin oglum ya. bi de örnek vereyim saglam olsun: bence insanin kendisine ben ne yapiyorum diye sormasi o insanin çimlerde yalinayak yürümesi gibidir, nasil ki toprak bütün elektrigi alirsa bu soru da bütün gerginligi alir, daha mutlu daha huzurlu yapar bu adami. ulan insallah siçmamisizdir ha, hadi hayirlisi...

    edit: ulan bir de başlık üzerime kalmış iyi mi... aksilik üstüne aksilik...
  • yıllarca hayalini kurduğunuz bir yere ulaşmışsınızdır ama istediğiniz şeyin aslında sizin kafanızda yarattığınız şey olduğuna inandığınız bir an gelir. yani içinde bulunduğunuz durum, aslında yıllardır içinde olmak istediğiniz durum değildir. işte o an insanı bir mutsuzluk kaplar. neden orada olduğunu, hayal ettiği şeyin gerçekten bu mu olduğunu, başka bir yerde olsa neler yapabileceğini düşünmeye başlar. işte o an kafadan bu soru geçer "ben ne yapıyorum?"

    bu tür durumlarda genelde güzel bir uyku, birkaç dostça sohbet ve size o hayali kurduran kişilerle görüşmek tekrar bulunduğunuz yerden keyif almanızı sağlayabilir. en azından yakın zamanda ben de bu durum böyle oldu ama bütün bunlar bir işe yaramıyorsa, belki de gerçekten bazı değişiklikler yapmanın zamanı gelmiştir. işte onu bilemeyeceğim, mümkünse bilmek de istemiyorum.
  • sürekli kendime sorup durduğum, cevap bulamadığım soru. sonra "bir insan hiç mi akıllanmaz, hiç mi ders almaz?" diye soruyorum. ona da cevap yok...
  • son dönemlerde kendime, varyasyonlarıyla beraber sıkça sorduğum soru öbeği.

    - "ben -bana- ne yapıyorum?"
    - "ben burada ne yapıyorum?"
    - "ben geleceğim için ne yapıyorum?"
    - "ben ne yaptım böyle oldu?"

    her birinin cevabı zaman zaman değişse de değişmeyen tek şey sonucun olumsuz olması.
  • çita ava gitti, yakaladığı ava sırtlanlar el koydu. geri döndü dönerken yavrularından ikisini aslanlar yedi, diğer ikisini korumak için yeni in aramaya çıktı. ini buldu yavrunun biri yolda öldü. kulağını devamlı oynatıyor sanırım devamlı sinek konuyor. nasıl hayatta kalıyor bu çitalar. antiloplar çok kalabalık. yaban hayatı çok acımasız.. bide ' kısa kısa' programında sevgilisine taş seçen saftirik penguenler var çok tatlılar. favorim kar yağarken kaplıca keyfi yapan japon makakları, o şerefsizler de zayıf olan erkeklerin sıcak suya girmelerine izin veremiyor . neye (bkz: reenkarne) olacağım lan ben. penguen iyi gibi. (bkz: netgeo wild) izliyorum.

    edit :fare lemuru olacağım sanırım
  • arkadaşlar nasıl bir durum içindesiniz bilmiyorum ama ileride, dönüp bu zamanlarınıza baktığınızda emin olun gülüp geçeceksiniz.

    hayatin tadını çıkarmaya bakın. evren akla hayale sığmayacak kadar büyük bir yer. bizim yaşamımız evrenin ölçülerinde yok bile sayılmıyor. o yüzden ortalama 80 sene olan bir zaman diliminde üzülmenin, kendinizi mutsuzluğa sürükleme izin alemi yok.

    . ne yapıyorsanız yapın. yaptığınız şeyden mutlu değilseniz, başka bir şey yapın. size dayatılan şeyleri yapmanız sadece size dayatanlari mutlu eder. böyle bir durumdaysaniz da yapmayın gitsin, her ne yapıyorsanız.
  • bir süredir sadece yaşamaya çalışıyorum. ne eksik ne fazla. günü kurtarmaya çalışmaktan yoruldum...
hesabın var mı? giriş yap