• genellikle yazılı soyşıl medya sitelerinde görülen erkek türü. genellikle öteki erkekleri, ülkedeki yaşanılan talihsiz bir olayı vesaireyi orjinlerine koyarak takılırlar.

    örnek cümleleri;
    kızlara mesaj atmak sapıklıktır,
    bu ülkede erkekler abaza,
    damacanaya bile hallenen ülkemizde erkek olmaktan korkar oldum.
  • hepimiz öteki erkeklerden farklıyız,sorun yok .
  • ilgili entryde "soyşıl" gibi garabet bir kelime türeten erkekten farklı olduğumu gururla ispatlayan başlık.
  • (bkz: sen bana fazla iyisin)
    denilip kendi haline bırakılmalıdır.
    yoğurdum ekşi diyen yok bu devirde.
  • (bkz: sen farkımı fark etmedin ya artık fark etsen de fark etmez)
  • her erkek diğerlerinden farklı olduğunu düşünüyor ki. erkek doğası ve egosu onları kendi içlerinde sürekli daha iyi, daha farklı, daha doğru, daha bilgili, daha üstün olduğu düşüncelerini içten içe güdümlüyor. he bir de kadınlar da kandırılmaya mahkum çünkü hayatına her anlamda yeni giren birinin diğerlerinden farklı olmasını onun için fark yaratmasını istiyor. e bu istek zamanla halüsinasyon etkisi yaratıyor, istemeden her laftan her hareketten bir farklılık çıkarmaya başlıyor. bunun da etkisi erkeği tanıdıktan yani yaklaşık ilk iki ay tazeliğini yitirdikten sonra erkeğin ister istemez farklı olmadığı ortaya çıkıyor , aslında anlattığı gibi biri değil de sizin hayatınızda sıradan bir erkek olacağı gerçeği de gözünüzün önünde durmadan nüksetmeye devam ediyor.

    kendini sıradan şeyler de ele vermeye başlıyor, çünkü o ilk taze dönem sona eriyor ve rutinine doğal davranışlarını açığa çıkarmaya başlıyor. aslında hep o ilk zamanların verdiği mutluluğun sebebi de bunun altında gizli, ayakların bi karış havadayken yere bastıkça sonuç hüsranlaşıyor ve orda da kopukluklar vazgeçişler başlıyor. zaten erkeğin ilgisini kaybetmek çok kolay, ona farklı olmadığını hissettirmeye başladığınız anda dışarda kendini farklı hissettircek insan keşfine çıkıyor ve o insanları etkisi altına alması daha kolaylaşıyor. e bu kısır bir döngüye evriliyor sonra da.

    erkekleri geçelim her insan kendinin diğerlerinden farklı olduğunu düşünmek zorunda bir nevi. anlayacağınız kızlarda bu kulvarda yarışıyor.
  • beni diğer kadınlarla karıştırma diyen kadınla çok iyi anlaşabilir bunlar
  • ama cidden farkliyim
    kendi nargile marpucumu yanimda tasiyorum.
  • eksilen ve çıkanı bilmek lazım ki farkını anlayayım.
hesabın var mı? giriş yap