*

  • bir amerika birleşik devletleri, bir çin halk cumhuriyeti kızı değildir.
    garip bir şekilde tanımlanan garip bir kız.

    uzun zaman sonra gelen edit: başlığı sıçan arkadaş kaçınca...
  • sürpriz bir aparkata yada sağ kroşeye hayır diyemeyecek, bayılacak, müptelanız olacak kızdır.

    ayrıca şeytan ayrıntıda gizlidir denir ya, türk kızı denmiyor türkiye kızı deniyor başlıkta. azınlıklar bu sefer yırtamadı. *

    edit: başlığın ilk hali türkiye kızı idi. ama türk kızı başlığına taşındığından anlamsız şimdi.
  • mevzu bahis sevgiliden gelen sürpriz kargo ise şimdiye kadar sevmeyenini görmediğim için samimiyetine inanmadığım türkiye kızı.
  • türkiye kızı ne ola ki? dedirten kız.
  • bar ortamında o kadar makyaj ve boyayla farkedilmeyip, sabahın ilk sürprizi olan kız
  • aslında sürprizlerle bayılıyodur
  • konuyla tamamen alakasız olarak, "türk/türkiyeli" ayrımının ne kadar zorlama bir ayrımcılık olduğunu fark ettiren kızdır.

    asıl ırkçı olan sizsiniz lan. iran asıllı fransa vatandaşı kendisine "français" diyor, biz almanya'da yaşayan vatandaşımıza "almancı" ismini takıyoruz da ülkemizdeki güya hassas, özünde ırkçı insanlar etnik kimlikle vatandaşlık tanımını karıştırıyor.

    hiç bu kadar konu dışına çıkmamıştım ama cidden, bu ne lan? neyse.
  • (bkz: türkiye kızı kadar başına taş düşsün) (bkz: ne çektiniz bu türk kızlarından be) (bkz: türk kızını tanımladınız bitti sırada türkiye kızı var)

    yine kadınların hedef alındığı, yine kezban etiketi-tanımı yarıştırma şenliklerinin yaşandığı bir başlık. bi azalarak bitmediniz..
  • turku, kurdu, lazi, arabi, abazasi, bosnagi, cerkezi, zazasi, kosovalisi, arnavutu, ceceni kapsayan, daha dogrusu bunlarin kizlarini kapsayan ve turkiye'de yasayan bu milletlerin kizlarindan biri olma olasiliginin olabilirlik derecesinde oldugu ihtimal dahilinde olabilecek olabilirmis gibi olandir.

    keske, tum topluma tek tek kisa yoldan sorulabilse, arkadas, herkes farkli farkli, size turkiye'li mi diyelim yoksa turk desek, ama baska bir irka ait hissediyorsaniz alinir misiniz ? herkes de bir olgunluk gosterip, cogunlukda ne cikarsa ona razi olsa.

    bir eksisozluk elemani soyle bir anket yapsa ya.
    soru:
    etnik aidiyetiniz nedir ? -siyasetcilerin saymak zorunda kaldigi o tum milletler secenek olarak bulunacak-
    birisi turk insani dediginde buna ait hissediyor musunuz kendinizi ?
  • bugün 6 yaşında çocuğa 'şunu yaparsan sürpriz alıcam sana ' dediğinde her istediğini yaptırabiliyorsun, sonuç olarak hepimiz 6 yaşında olduk kimse sürprizlerden hoşlanmam demesin.
    özlediğinin süpriz yapıp gelmesi, verilen süpriz bir hediye vs. kimi mutlu etmez allasen?
hesabın var mı? giriş yap