• kocasını kimseye kaptırmayan gerçek bir anne.
  • olayın üç tarafı da birbirinden ahlaksız. ece evli adamla beraber, adamın arabasına hasar veriyor. adam evli ama metresi var, hem metresi savunuyor hem eşe doğrudan laf etmiyor. eş eski bir görüntüyü yeni gibi ve kendine yapılmış gibi paylaşıyor, kocanın eve döndüğü izlenimi yaratıyor. tencere yuvarlanmış kapağını ve kulbunu bulmuş. rezillik.
  • eski esinin cenazesinde kayinvalidesinin koluna girerek destek olmustur. obur taraftan da ece erken kayinvaldenin koluna girmis olmasina ragmen, kayinvalidenin ece'den rahatsiz oldugu acikca anlasiliyor. zira, kisa bi sure sonra bir seyi bahane ederek ece'nin kolundan cikiyor. anlasilan o ki, aile hala eski gelini sahipleniyor. resmiyette esas gelin ece olsa da, fiili olarak benan hanim ailenin esas gelini.

    ayrica, benan hanim kaliteli bir kadin ki onu o kadar kirmis, rencide etmis olmasina ragmen ex esinin cenazesine katilmis.

    not: covitim, 7 gun karantinadayim, evet vaktim bol ve dedikoduyu da severim.
  • benan hanım ne hissediyor ne düşünüyor diye merak etmiştim. cenazeye gitmiş. bu ne kadar zarif vefalı olgun bir hareket. o kadınla aynı karede olmaya bile katlanmış. cenazede kayinvalidenin bi kolunda eski gelini bı kolunda yeni gelini yürüyorlar. hayat çok garip.
  • gerçekten çok asil bir kadınmış. o kadar hoş ve karizmatik ki, birileri yanında böcek gibi kalıyor.

    ayrıca çok da güzel...
  • hanımefendi ihanete kadar mutlu bir evliligimiz vardı demişti. ece erken röportajinda 3 senedir hiç ayrilmadik demiş. facebook kültür hukuk sayfasına bakarsanız, orda 2018 de beraber fotoğrafları var.

    bir yazar şey demiş aşırı hoşuma gitti mantıklı. kadın bu hikayede o kadar haklı ve mağdur ki -adam birine aşık olabilir elbette ama sonuçta kadın canı yanan taraf olmus- allah ona ölümü ile yuzlesmeden önce başka türlü ölüme benzer bir kayıp yaşattı ki böylece muhtemelen daha az hasarla atlatmış oldu. allah'ın sevdiği kuluymus.

    sizin şer sandığınız sizin için hayırlıdır siz bilemezsiniz.
  • çok yazıldığı için meraktan cenaze görüntülerini izledim. ki hiç sevmem üzücü şeyler izlemeyi.

    bu kadın çok asil,kaliteli hem de öyle böyle değil. diğerinin tabut başında kocammm ağlamaları bitince, rahmetlinin babası benan hanımı çağırdı helalleşmesi için. benan hanım gidince kayınpederi ona sıkıca sarıldı. belli ki çok sevmişler onu, o üzüntülerinde bile ondan teselli aradılar. kayınvalidesi de bir an elini bırakmadı.

    benan hanım diğerinin tabut başından ayrılmasını bekledi. benim çocuklarımın babası demedi, yarışa girmedi sakince bekledi. zaten ne gelirse böyle hanımefendilerin başına gelir… kızlarıyla çok mutlu olsun, allah iyiyi de kötüyü de görür.
  • asil, güzel kadın. benan hanım ece erken denen zattan kat kat daha güzel karakter olarak da kat kat daha iyi. bu yaşananları hak etmediğine eminim. bana bu olay yuva yıkanın yuvası olmaz ve hiç kimse yaşattıklarını yaşamadan bu dünyadan göçmez sözlerini hatırlattı. çocuklarına ve kendisine sabır diliyorum. umarım hep mutlu olursunuz.
  • hanımefendi hakkında "asil" yorumları yapılmış yukarıda. gerçekten duruşuyla, bakışıyla asalet akıyor. rahmetli eşi de bu asaletten o kadar rahatsız olmuş ki tam tersi bir sevgili yapmış kendine.
    benan hanım kendisine eş seçerken kendi asaletinde seçememiş. alışmadık g*tte de don durmamış.
  • bu kadının içinde bulunduğu hayattan hiç şikayetçi olmaması, nasıl onu asil yapıyor birde ben anlasam, tam ece erken irite edici , ama sırf 2 kadın arasındaki rekabette duruşu var diye, kimin yanında durduğunu yok mu sayacağız.
hesabın var mı? giriş yap