benbirpipodegilim*
-
o balık değil resim dercesine, ben deli degilim, ben sarhos degilim diyen ne olmadigini pek ala bilip de ne oldugunu bi turlu cozemeyen bir neslin evladi.
-
entelektüellikten anlaşılan şeyin, "entel dantel" muhabbetinde ve onun simgesi olan pipoda tıkanıp kalmaması gerektigi mesajının da pekala çıkarılabilecegi takma ad ve birbilen kullanicisi.
-
kendisine bay pipo denilmesine içerleyen bir vatandaşımızın, tâbiri duyduğu anda, nefes almadan/boşluk bırakmadan, verdiği tepki!*
-
1 kasım'da katılan yazarlardan tek dikkatimi çeken, takdir ve keyifle okuduğum kişi.
-
-
(bkz: bu bir pipo degildir)
-
ne olmadigini bilen suser*...
-
sozluk yazarlarinin yalan-yanli$ entry'lerini ayar yerine *mesajla duzelten ibret alinasi sozluk katibi.
-
bir ajan, bir vebkem, bir sinsi.
dünyanın en kötü dizayn edilmiş top secret dosyasını elime tutuşturmuş bir giz aşığı; ezoterik çorba.
templar şövalyesi. kızıl elma. mehter marşı dinlerken boyun damarları kabarmış, elleri titremiş gizli türk. -
aziz kedi (2:26 am) : ben kadın olup adımı nurbanu koysam beni yine sever miydin?
benbirpipodegilim (2:28 am) : nurbanu? tabii ki severdim, sana akrostiş şiirler bile yazardım:
neyledin beni badem gözlüm
ur çıktı apandistimde
resimlerin sanki birer fotoğraf
benliğimi gözlerinde kaybettim
anlasana beni ey armut vücutlum,
nasır ellim, kaz kafalım,
uğruna sol testisimi kesebilirim.
diyor.