• aga o iş olmaz diyerek tanımlayacağım yeni anlamlı hediye gönderme platformu. çok pahalı ve niyeyse kutu içeriklerini çok kullanışlı bulamadım.
  • konsept olarak güzel bir iş yapan hediye sitesi. kutunun içerisinde birkaç farklı ürün sunması, acaba bunu beğenir mi deyip tek bir ürüne sıkışıp kalmak istemeyenlere hitap ediyor. bugün itibari ile bir arkadaşımın yeni işini kutlamak için bir paket aldım. bakalım arkadaşımdan nasıl bir tepki gelecek.

    paketlerin içeriği genellikle güzel, fiyatını tam olarak çıkartıp çıkartmadığını hesaplamadım ama sonuçta kargo fiyatını içerisine dahil ettiğimizde özel bir hediye olarak düşünürsek normalin 1 tık üstü diyebilirim. farklı bir hediye arayanlar için alternatif olabilecek güzel bir sitedir diyerek son olarak da kutu içeriklerini biraz daha geliştirmeleri gerektiğini ekleyerek buralardan uzaklaşıyorum.
  • işlevsellikten çok gösteriş satan hediye sitesi.
  • hediyede pratiklikten çok estetiğe önem verenler için değişik bi site. fiyatları biraz pahalı ve sipariş verdiğinizde genellikle kutudaki en az bir ürünün tükendiğini, x ürünle değiştirip değiştiremeyeceklerini soruyorlar ama genel olarak müşteri hizmetleri kaliteli ve sevimli bir kanal.
  • yüzeysellikte zirve yapmış araklama sloganlar ve tasarımlar, 20 iq ile isimlendirilmiş kutular ve cinsiyetçi ürün seçimleri ile iğrendirmektedir.

    araklanan sadece sloganlar ve tasarımlar değil tabi. bütün sistem direk olarak california tabanlı boxfox firmasının çakmasıdır. boxfox
  • bu siteden kardeşime hediye aldım, hediyenin manevi değerinin önemine inanan kişiler olarak ikimizde sonuçtan mutlu olduk. adamlar konsept satıyor, bence gayet de tatminkar paketler ortaya çıkıyor.
  • daha önce teyzeme almıştım. gayet memnun kaldim. kaliteli konsept bir hediye düşünüyorsanız bakın bir sitesine derim.
  • bu siteden kardeşime doğum günü hediyesi sipariş ettim. içindeki ürünler son derece kaliteli ve çiçekteki küçük detaylar hariç aynı görseldeki gibi geldi. bana göre fiyatını hak ediyor. paket de özenli hazırlanmıştı.
  • annaneme yılbaşı armağan paketi / sepeti yollamak için girdiğim websitesi.

    hemen hepsinde “happy new year” tarzı şeyler yazan kartlar var. çiçeksepeti vs yerlerde ise mutlu yıllar vs yazan kart ve ufak dekorlar olduğu için , türkiye’deki yakınlarıma göndereceğim için tercih etmedim.

    o kadar sepet hazırlayıp bir zahmet düzgün ve herkesçe anlaşılır bir kart koymalılardı.
hesabın var mı? giriş yap