• bendy and the ink machine’e bir kez bakıp da, walt disney görsellerine benzer şekilde dizayn edilmiş komik ve eğlenceli bir oyun olduğunu düşünmek çok büyük hata olur. ürperten atmosferiyle, bir çok korku oyununda bizi sıkan ama bu oyunda korkutmayı başaran ani çıkışlarla gerçekten başarılı ve rahatsız edici bir korku oyunu ortaya çıkarılmış. bölümler halinde yayınlanan oyunun şimdilik ilk iki bölümünü oynama imkanımız var ve gelecekte üç bölüm daha eklenecek. bu da oyunun, heyecanımıza heyecan katmaya devam edeceği anlamına geliyor.

    oyunda stüdyodan ayrılmış ve partneriyle yolları ayrı düşmüş eski bir çizgifilm sanatçısını kontrol ediyoruz. yıllar sonra eski partnerimizin stüdyoya geri dönmemiz gerektiğini söylemesiyle oyunumuz başlıyor. stüdyo, terk edilmiş, yıkık dökük bir halde çıkıyor karşımıza ve buradan bile anlıyoruz kabus gibi bir durumun içine doğru yol aldığımızı. bir mürekkep makinesi var çalıştırmamız gereken, zaten ne oluyorsa o makineyi çalıştırdıktan sonra oluyor. detaylı inceleme
  • (bkz: grim fandango)
  • atmosfer, hikaye ve bulmaca kalitesi olarak başarılıdır ama episode lar inanılmaz kısadır. şahsen episode başına para verseydim ciddi küfürler ederdim yalan yok.
  • abartıldığı kadar korkunç değil, ben bile korkmuyorsam korkunç değil bence. ama oyun cidden güzel.
  • can’t be erased şarkısını bizim ufaklıklar zevkle eşlik ederek dinlediklerinde fark ettim ki hipnoz olmuş gibilerdi.(biri 10 biri de 6 yaşında) ne oluyorsunuz heyy bu da nerden çıktı kaşla göz arasında diye sorduğumda bendy oyununun müziklerindenmiş ve yeni fark etmişler, çok da sarmış. şarkı hakikaten güzel hareketli, hem hip hop hem de rock tarzında gidiyor. lakin görüntüler çok fena, bir de ı am alive şarkısını açtılar, sözleri de ben yaratıcıyım sizin canınıza okuyacağım bilmem ne falan filan.bir anne olarak çocuklarım elden gitmiş kontrolden çıkmış gibi hissettim. hiç de güzel mesajlar vermiyordu yalnız melodi dilime dolandı mı, evet.
  • youtube izleyen veletler sayesinde popüler olan vasat oyun. sanatsal olarak iyi olsada , oynanış, korku ve hikaye olarak çok zayıf.
hesabın var mı? giriş yap