• nilufer'in "niluferle" adli albumunde yer alan bir fahir atakoglu sarkisi. sozlerini aysel gurel ve nilufer beraber yazmislar.
    evet, bugunlerde gozun aydin gibi, yazin uc bes diskoda calindiktan sonra unutulmak uzere yapilmis sarkilarla karsimiza cikan nilufer, kisa bir zaman oncesine kadar boyle guzel sarkilar soylemesini de bilirdi. fahir atakoglu ona kir cicekleriyle dolu duzenlemeler yapar, o da sesinin butun guzelligiyle bunlari seslendirirdi.

    yagmur dindi sevgilim
    her sey bir resim gibi bozma
    artik kirma kalbimi
    artik bos yere beni yorma

    baslar bir derin sizi
    bagrimda kalir izi yapma, sevinclerimi calma,
    bir daha geri gelmez omrum
    ruhumu benden alma

    yillar gecti sevgilim
    her sey bir masal gibi oysa
    baska bir sey istemem
    senden baska kimseyi sevmem

    baslar bir derin sızı
    bagrimda kalir izi
    yapma, sevinclerimi calma
    bir daha geri gelmez omrum...

    bir bulut oldum daglarda,
    dalga dalga kostum bazen deli bir bahara
    beni benimle anla
    sorma, (ah) ben boyleyim
  • -beni benimle anla tufan..
    -du bakalim ekinler bicilsin de bi bakariz..
  • sözleri inanılmaz ölçüde dokunaklı bir eser... içinizde bir yerlere dokunur geçer.. geçtiği yerde izi kalır. bitip gidenin ardından söylenmez bu. bir nevi imdat çığlığıdır.. yıpranan ne varsa içerilerde, dile gelir bu şarkıyı söyler adeta..
  • nilüfer'in ses rengine çok yakışan, yorum gücünü ortaya çıkaran şarkı... kayahan şarkılarından başka şarkıların da nilüfer'i nilüfer yapabileceğinin bir kanıtı adeta. nilüfer denince akla hep slow şarkıların geldiğini düşününce, dilerim ki bir gün bu şarkının da adı sayılsın, hem de listede daha ritmik bir şarkı olsun, hem de o kadar benimsensin, sevilsin bu güzel eser.
  • her yağmur sonrası mutlaka aklıma gelen,yüreğimi burkan,o an mümkünse dinlediğim,değilse sadece mırıldandığım nilüfer şarkısı.nilüferle albümünden.bazen de böyle karlı bir günde akla gelir (mi?gelir.)yürek burkar (mı?burkar.)
  • tek kelime edilmeden gelinen o ince ipin üzerindeyken, "ilişki" adına ne bildiğini bile unutmuşken, hiç bir şey daha başlayamamış ve bitmemişken, o "araf"ta bu şarkıyı dinler ve umarsın,

    "yağmur dindi sevgilim, her şey bir resim gibi bozma..
    artık kırma kalbimi, artık boş yere beni yorma.."

    oysa bunları "um"mana sebep olduysa, zaten gerisini getiremeyecektir.. sen bunun farkına çok sonra varırsın..
  • en güzel uzun yol şarkılarından biridir.
  • "ben böyleyim"i en güzel anlatan şarkıdır bana kalırsa. yıllardır her melankoli halime eşlik eder nilüfer'in tüyler ürperten sesi ile.
hesabın var mı? giriş yap