• çok güzel düşünülmüş ve uygulanan proje. özellikle her birinin hikayesi neden hayvan sahiplenmeliyiz sorunun cevabı. bütün canlının sevgiye ve ilgiye ihtiyacı var, birebir ihtiyaçlarına karşılık veremiyorsak en azından bu tarz projelerin yayılmasına katkıda bulunmak gerekli.
  • tebrik edilmesi gereken proje. hayvanlar yazın yanımızda gezdireceğimiz aksesuarlar değildir. bu yüzden tüm hayvanlar sahiplenenlere kaydettirilmeli, hayvan sahiplenmek ve bırakmak kolay olmamalı.

    gerçi bu masumları bırakıp gidenlere ne kadar tesir eder bilinmez, ama bir insanın gönlüne ulaşılsa kardır.
  • hayvanların eşya gibi terkedilmesiyle ilgili farkındalık yaratmak adına çok güzel bir proje. bir boyutu da “tehlikeli ırk” sayılan hayvanların barınaktan çıkma yasağıyla ilgili bilinç oluşturması. umarım bu hayvanların merdiven altı ticaretinin engellenmesi için de ışık olur.

    https://m.facebook.com/…unuz/?modal=admin_todo_tour

    https://www.instagram.com/beniunuttunuz/
  • gerçekten iç acıtan hikayelerle karşılaşıyorsunuz projenin sosyal medya hesaplarında gezerken.
    hava atmak, belki biraz eğlenmek, geçici bir duygusal tatmin için edinilen hayvan dostlarımızın pat diye yokluğa, karanlığa bırakılmaması konusunda umarım bir katkısı olur, hali hazırda bırakılan canlara da onları gerçekten sevip koruyacak yeni dostlar kazandırır.
  • bodrum'a yazın gidiyorsanız çok anlayabileceğiniz bir şey değil anlatmaya çalıştıkları. bir de sezon kapandıktan sonra gidin, azıcık vicdan sahibiyseniz içiniz almaz o garibanların sefaletini. insanlık kan kaybından ölmesin diye oluk oluk kanayan bir yaraya parmak basıyorlar. bu proje sayesinde belki ardında bıraktığının insanlığı olduğunu fark eder birileri ve bu kepaze davranış son bulur.
  • çok güzel bir proje olmuş. bir kişinin bile kalbini yumuşatsa iyidir. bazı şeylerin anlaşılıp anlaşılmadığını düşünmeden yüksek sesle söylemek lazım hep. daha çok kişi duysun ve hatta duyursun.
  • bodrum'a gidip proje sahiplerini alnından öpme isteği uyandırdı. videolara bakınca şaşırmadım değil, nasıl olur da bu kadar can, bu kadar güzel can unutulur, terk edilir
    (bkz: çok severken terk edilmek)

    sadece zeyna için bile olsa proje amacına ulaşmıştır diyecekken diğer canların da bir o kadar değerli olduğunu gördüm. bodrum'da ya da değil: herkesin desteklemesi gereken proje.
hesabın var mı? giriş yap