• 8284 kadın çaylağın 8 mart'ta yazar yapılması hatasının ardından sözlükte neredeyse her başlık altında görülebilen kalıp.
  • sözlük yazarlarının bazı başlıklarda kendini reklam etme amaçlı kullandığı kalıp.
  • her başlık altında görmekten usandığım söz öbeği. hayır yalnzca bu entry girişini yapanlara kızmıyorum. onlara bunu yazdıracak başlığı açanlara daha çok kızıyorum.
  • yazanın ağzının burnunu kırmak istediğim kalıp.
  • başlıkta kendini bulmuş yazar beyanıdır...ha kızım afferim...seri eksi oy bombardımanına maruz kalasıca.
  • her gün duş almak, 1231923 boyunda yakışıklı erkek, son parasıyla yardım etmek, sokakta çaresizce miyavlayan yavru kediyi koruyup kollamak, şakacı ama mağrur, yakışıklı ama sadık vb. başlıkların altına hemcinslerimin kusarken kullanığı kalıptır.

    beim bu benim benim benim bu benim beni de yazın!! bu ne lan entrylerin%80'i bu şekilde başlıyor.

    hani nasıl olta bir anda sallanınca balığı yakaladığını anlarsın bende böyle sazan.avi başlığı altında ''benim bu bıdı bıdı'' görünce birilerinin yakalandığını anlıyorum.

    ha bir de şey var sadece ''3 cm ile kaçırdığım'' , ''5 cm daha uzun olarak kaçırdığım'' asasfdsdsadffs!!

    basıyorum eksiyi geçiyorum.
  • bir çok yazarın hatta çaylağın sık kullandığı, lakin hiç hoş olmayan söz öbeği.

    uzun bir süredir fark ediyorum bu sözü kullanan insanları. bazıları ciddi ciddi "benim bu" demeden entry girmeyi bilmiyor. hatta öyle ki arada çaylakları okuduğumda onlarda dahi görmeye başladım bunu. çok sıktı artık; kullanmayalım, kullananları uyaralım.*
  • küçük kardeşi "ben değilimdir bu"ya kıyasla bir tık daha sempatik ama yine de kullananın kapasitesini belli etmekte oldukça etkili bir kalıp.
  • +9 çaylak itemi. rebirth basınca hoş oluyor..
  • sözlüğü kişisel bloğu sanan malların en sevdiği kalıp.
    başlık: çok hede hödö olan insan
    entry: aaa benim bu. geçen arkadaşım böyle böyle demişti ben de şöyle diye cevap verince 'çok hede hödö olan insan' oldum ihihih :))))))).
    şimdi kardeş sen bu muhteşem entryinle sözlüğe ne kattın, bu entyi görürlerse( tabi 2 gözü olan kız, tırnaklarını kesmeyen erkek başlıklarından kafalarını kaldırabilirlerse)
    ''başkaları gibi maç başlıklarına mı yazalalım amaaaaa'' dicekler, cidden şu türk futbol taraftarının büyük kısmından nefret ediyorum ama bunlardan iyiler aq. en azından herkesi ilgilendiren konularda küfür edip sözlüğün başkalarına sesini duyurma fonksiyonunu kullanıyorlar.
    (bkz: iki gözü olan kızlar)
    aaaa benim bu hatta geçen taylancan çok güzel gözlerin var dedi ordan anladım bu gruba dahil olduğumu, çekemeyenler anten taksın ihihihihih :))))) kıps xd.
hesabın var mı? giriş yap