• kalbi körelmiş yazar beyanı...

    tüm dünyada özellikle son 20 senede orta direk diye tabir edilen insanlar ekonomik olarak çökmüşken insanları bir kaç işe yaramaz yüzünden suçlamak çok ahmakça.
    o insanlarda çocuk sahibi olduğunda başlarına bunun geleceğini bilmiyorlardı belki de.

    yardım etmezsin olur biter. kafana silah dayayıp paranı alan yok sonuçta. insanları çocuklarından vurmak çok acımasızca.
  • %100 haklıdır. duyar kasanlar için altın fırsat yaratmıştır lakin, birisine yardım etmez burada gelip bla bla yaparlar.

    geçen gün kendi kardeşime dedim şimdi burada da diyeyim. mal varlıklarım ya da banka hesabım 500bin olmadan + yurt dışına bağlantım olmadan çocuk yapmam. yazık çocuğa yoksa çocuk yapmaktan kolay ne var. bok gibi üreyip çocukları üstünden ajite yapanlardan ciddi gına geldi banada.

    duyar kasacaksınız ve paranız bolsa smalı çocuklara yardım etseniz bence daha iyi. en azından nefes almanıza katkınız olur.
  • ne istiyorsan açık açık söyle, ona göre gömelim ya da övelim.

    yardıma koşmak için gidilen ve dumura uğranan başlık.
  • krizin ne zaman geleceği belli olmuyor. belki durumları iyiyken çocuk sahibi olan bir aile, şu an ülkenin ekonomisi yüzünden zor durumda ve çocuklarına bakamıyorlar. olamaz mı?

    neden sürekli suçu insanlarda arıyorsunuz? bazı insanlar binbir zorlukla çocuklarına bakmaya çalışıyorlar. bunda onların ne suçu var? insanlara suç atacağınıza, ülkede huzur ve refah bırakmayan tepedekileri suçlayın. asıl sorumlular ülkeyi uçuruma sürükleyenler. mutsuz bir türkiye onların eseri!

    bu başlığı görünce bir yardım çığlığı sanmıştım. çünkü, böyle zor durumda olan insanlar var. bu duruma çok üzülüyorum. ülkede bazı şeyler değişmedikçe elden de bir şey gelmeyecek. allah yardımcıları olsun...
  • başlık sahibi yazara ve eşine gereken ilgiyi verin de dağılalım. bu kadar ilgiye aç olan insanlar için üzülüyorum. muhtemelen gereksiz bir evlilik sonucu monoton bir hayat yaşıyorlar.

    sözlükte onlarca aynı tarz başlık varken gelip, ''ayh sözlük çocuk yapmıyorum, ama ben mi enayiyimm ühühü'' dramasını başka bir yorumum yok. çocuk konusunda her ne kadar haklı olsa da, bu iticiliğe tahammülüm yok.
  • boşluğu niye direkt orospu diye doldurdum acaba diye kendime soru sorduran başlık
  • ılık götlü ekşicilerin beğenmediği ve asla kabullenemeyeceği gerçeklerdir. evet kardeş insanları hiçbir şey için suçlamayalım. it gibi üresin herkes ama rızkı allah veriyorsa başkasından dilenmesin bari ve başkalarını da bu saçmalığa dahil etmeye çabalamasın. başlık sahibine katılıyor ve arttırıyorum. daha uç noktalarda düşüncelerim var kendileriyle ilgili ancak verilen sığ tepkilerden sonra, buraya yazmak ve birileriyle özel mesaj üzerinden küfürleşmek istemiyorum.
  • yorum yapalım yapmasına da başlığa göre mi yapalım yoksa yazıya göre mi? başlık ne alaka girilen entry ne alaka anlamadım.
    başlığa göre; vicdani bir meseledir. ister yardım et ister etme sana kalmış
    yazıya göre; çocuk yapma konusu bizim toplumumuzda sanki zaruri bir durum gibi algılanıyor. insanların ne yaşadığını bilmeden hadi çocuk yapın artık sesleri yükseliyor çevreden. belki fiziki olarak bir rahatsızlıktan dolayı yapamıyor bu insanlar nereden biliyorsun?
  • çocuk yapmak zorunluluk değil, keyfi bir eylemdir. paran yoksa, çocuğunun geleceğini ayarlayamayacaksan yapmayacaksın. sanki targaryen soyundan geliyor amk illa çocuk yapacak.

    ne zaman çocuk yapmak zorunluluk olur, bir yasayla beraber yürürlüğe girer o zaman haklı olursunuz. ancak şu an dilencilikten öteye gitmiyor benim için.
  • çocuk yapmadığı için taktir edilmek isteyen ekşici milyon tane başlığın bir klonunu açar.
    dine sövgü, kürtlere sövgü, bol bol kendine övgü ve kapanış.
hesabın var mı? giriş yap