• yaz günlerini doldurma amaçlı tasarlanmış yeni bir geyik yarışma programı. henüz pek anlamasam da zannımca yemekteyiz benzeri, yarışmacıların birbirine not vermesi şeklinde cereyan edecek.
  • ılk kez sunu kullaniyorum lakin ciddiyim zap yaparken aglayan bi kiza denk geldim diye durdum. kiz halen agliyor. dedim ne yapiyorlar mk kiza sac mi ekiyolar ne yapiyolar. lakin kisaltinca aglamis suan biraz da sohbet ediyorlar. hafif kezbanimsi koku da aldim.

    erkek olsaydi berber kafasina bi tane vurur ve koku sende yarrak bi rahat dur diyip gecerdi.

    edit: o saclara da biraz bakim yap allasen aylin..

    erkekler icin olsaydi bu program sirf o berberin su ile islattiktan sonra taradiktan sonra olusan o igrenc goruntu yuzunden, katilimci erkek bulmakta zorlanirlardi.

    kiz kotuydu valla elden gectikten sonra fena olmamisti yani kac kademe yukari cikti. just sayin...
  • çevremdeki herkesin bir kuaförü var. anlamıyorum kuaförü olmadığı içinb halil sezai gibi gezenler var ama ben isyan ediyorum. arkadaşım şehirler arası yolculuğa çkıyor o kadar yani. ben gözümü kestirdiğim yere girerim.kıvırtkan olmasın yeter. selamun aleyküm. koy tası kes.
  • şu sıralar kuaföre gitmeye korkan bana kuaför fobisi yaratmış olan program. evet izliyorum. anladım ki kuaförlerde saçı kim daha kısa keserse o daha başarılı mantığı var. ulan biride demedi saçın uzun kalsın ona göre bişi yapalım yada kısacık saçlı birini bulup saçını uzatmaya çalışmadılar. upuzun saçlarımı kısacık keserler diye korkuyorum gitmeye kuaföre. teşekkürler star tv.
  • can sıkıntısından televizyona sardığım bu dönemde ilk haftadaki tüm bölümlerini izlediğim yarışma. öncelikle konsept klasik bana her şey yakışır gibi kurulmuş ama kendini izlettiriyor. bir de kavga, olay, çekememezlik olunca haliyle izletiyor. her neyse izlemeye başladıktan sonra anladım ki insanlar anca bu kadar birbirinden nefret edebilir. ulan en kötü, en beğenmediğine de 1 yıldız veriyorsun, iyi yorumlar söylediğin yarışmacıya da 1 yıldız veriyorsun ki. bir erkek olarak kadın kuaföründen felan anlamam; ama yarışmayı da kazanan aynur'dan bir halt olmaz. kendi tasarımını geçtim, ne yorum yapabiliyor, ne bilgisi var, ne eleştirebiliyor. yarışmada en çok övgü alan hüseyin ise açıkçası kendisine gelen kezban ötesi bayanı bayağı tarz bir şekilde bir tasarım yaptı. genel olarak beğendiler, bir şeyler uyduranlar yine oldu basit, cart curt diye de kendi yaptıklarını da gördük. adama 1 yıldız verdiler, ersin 2 yıldız vermişti sona kalınca o da 1 yıldıza çevirdi. hani demek istediğim ağzınızla kuş tutsanız da bu yarışmacılarla 1 yıldızdan fazla almak imkansız. uğraşmaya değmez, kurallar gereği 1 yıldızın altında verilmiyor zaten.

    hani özetle sen güzel kıyafet giydirmişsin, çok güzel bir kesim yapmışsın, çok güzel bir şekil vermişsin. hiçbir önemi yok. hepsi kazanmak için 1 yıldız basıp geçiyor. hani bana her şey yakışır'da bile bu kadar iğrenç, nefret, hakaret dolu oylama görmedim.

    yarışmanın en güzel tarafı ise kesinlikle benan bal isimli sunucu kızımız. benim gibi kısa saçlı kızlardan hoşlanan bir erkeği kapısında süründürebilir, harbiden yok böyle bir şey. aradığım her özellik var ulan.
  • türk televizyonlarının nasıl bir kısır döngü içinde olduğunun net ispatıdır. yakında 5 tuvaletçinin sıçan bir kişinin bokunu inceleyecekleri yarışmaları da görürsek şaşırmayalım.
  • kuaföre kuaförden dost olmayacağını gösteren program. resmen rakibi itin kıçına sokup çıkarıyorlar, puan olarak da 1 yıldız veriyorlar.
    saçı yapılanlarda ajanstan gelme midir acaba diye merak etmekteyim. pek bir oyunculuk var gibi
  • sloganının "kuaför kuaförün kurdudur." olması gereken, star tv'nin yaz çerezi. şifa niyetine de olsa hiçbir kuaför bir diğerini beğenmez mi yahu?
    ayrıca memlekette kim daha kısa saç keser, kim saça paket paket sarı boya atıp risk alırsa o en iyi kuafördür anlayışının hakim olduğunu bir kez daha göstermekte bu program. türk kadınları neden kuaföre gitmiyor diye düşünenler bir bölümünü izleyiversin bir zahmet.
    not: gereğinden fazla ciddiye aldığım program.
  • sokaktan çevirdikleri kızın upuzun saçlarını kesip eline veren program

    http://imgim.com/2039incin5497026.jpg

    edit: link
  • görmez olaydım!
    gece gece denk geldim.
    kalp krizi geçirmeme az kaldı.

    saçları yıllaardır belinden de aşağılarda olan biri olarak, en büyük korkularımdan birini aldııı, kıza kırt kırt kırt uyguladı yauv! hadi lan kesmezler, hadi lan kesmezler derken zort diye attı makası yılların sabrını yok etti adam! kız isterse cast seçimi olsun, yani habersiz değil de başına gelecekleri bilerek gitmiş olsun oraya. yine de tahammül edilemeyecek birşey yahu! bir parmak değil, iki parmak değil, iki karış değil, üç bal kavonozu değil! kolum kadar saç kesti ordan.

    başıma böyle birşey gelse.. o kestiği saçları burnundan kulaklarından sokup. makası da fışt fışt fışt diye ustura kemal gibi sallayıp ayaklarım popoma vurarak kaçarım ordan. kaçmadan önce ayna etrafındaki ampülleri de ağzına sokarım. sonra ordan kaçarken geri dönüp camına taş atarım. yine koşturup sonra geri dönüp paspasına da tükürürüm. ( ya da tüküremem yoldan birini çevirttirip tükürttürürüm ) of çok sinirlendim!
hesabın var mı? giriş yap