benim sıramdı deyip evli sevgilisini öldüren kadın
-
edit: başlık başa kalmış.
haber -
ya ben doğurdum deyip annesini öldürseydi?
-
sizin zihniyetinize tüküreyim dediğim gruba ait kadındır.
dini nikahlı olunca her şey nasıl da aklanıyor ama değil mi? şu haber yazılırken dini nikah yerine “birlikte yaşadığı” ifadesi tek başına kullanılsaydı kesin bir gazete açıp yorumları okurdum. -
sevgilisinin eşini öldürse kadının ölmesi lazım. bu hikayede ölen adam. yani başlık ta olay da hata dolu.
-
sevgilisini mi öldürüyor sevgilisinin eşini mi anlamadım.
-
eşi ve sevgilisiyle aynı evde yaşayan adam, birlikte olma sırasını atlayınca sevgilisi tarafından öldürüldü.
https://twitter.com/…tatus/1339443911496970242?s=21
edit: bana çok meşhur tarihsel bir karakteri hatırlattı.
edit 2: benim tahminim eşinin rızasıyla kuma olarak getirdi 2. kadını. dini nikah yetiyor bunların anlayışına göre.
kadın erkeği öldürünce “kadın terörü” diyen çıktı mı ? bunu kullanmıyoruz çünkü bu meselenin cinsiyetle bir ilgisi yok. -
biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar demişler. hata adamda, trisam'ın gereklerini yerine getirmemiş, hak yemiş. kadına da aşk olsun, komşun açken tok yatılır mı insafsız:/
-
öyle bir geniş mezhep ki, amsterdamlılar duysa zındık diye linç eder lan. ama bunlardaki öyle böyle değil ki olm, enlemesine tır girer aq.
red light district sakinleri dalganıza bakın koçum. -
sıraya dizme konusunda bazı tarihi karakterleri hatırlatan olaydır.
-
adam aynı evde sıralama yapmış. yetmiyormuş gibi kadınlar sıra bende diye olay çıkarıyorlar.
ölmüş ama yinede adamı takdir ettim. böyle kadınların hakkettiği hayat budur.
(bkz: hani marjinal bizdik)