benimle oynar mısın
-
(bkz: biz biliyoz da mi oynuyoz)
-
arar bulur muydun beni sahipsiz mezar olsaydim konseptli muslum gurses parcasindan kalitesi, melodisi ve sozlerinin masumluguyla ayrilan, en guzel bulent ortacgil parcalarindan biri. cocukca ve saf bir a$ki anlatiyormu$ gibi gelir bana nedense.
-
zuhal olcay'in yaptigi tribute'taki keman cok daha ho$ olmu$, zuhal ayri bir ho$ olmu$ tabi .
-
(bkz: seviselim mi)
-
trtde cocuklar icin yapilmis egitici ogretici yarim saatlik bi program...susam sokagi gibi bisey...cok guzel bi muzigi var basinda ve sonunda calan.
-
albumun cikisinda ali kocatepe'nin buyuk payi var.. malum, plak ali kocatepe'nin sirketi 1 numara plakcilik'tan cikmisti..
-
(bkz: eski defterler)
-
trt 1'de hafta içi her sabah 09:00 - 09:25 arası yayımlanan çoçuklara yönelik eğitici ve eğlendirici bir program... içinde animasyonların, drama parçacıklarının, magazinlerin ve kukla orkestrası yer almaktadır.. şayet ben hersabah izliyom.
(bkz: grup şurup) -
bu adla trt'de yayınlanan çocuk programındaki çocuk şarkılarını söyleyen kızın sesi ve yorumu hayranlık uyandırır. o ne güzel bir yorumdur, o ne güzel bir ses tonudur.
(bkz: acaba kimdir kimdir)
o şarkılar da ayrı güzellerdir:
"ağzım burnumun üstündeeee / burnum gözümün altındaaaaaaaa / alnım gözümün üstündeeeeeeeeeee" ya da "araba bekliyor aşağıdaaaaaaaa / anahtarı unuttum yukarıdaaaaaaa"* -
yaklaşık 26 yıl önce çıkmış ortaçgil albümü
bu albümde gencecik bir sesle şimdilerde eski defterlerde bilinen şarkıların ilk halleri dinlenebilmekte