• dünyanın en pahalı benzinini kullanan türk vatandaşlarının 89.3 alem fm'de 07.00-09.00 arası program yapan nihat sırdar yönetiminde her sabah tam saat 08.00'da kornalarına 30 saniye basarak ve dörtlülerini yakarak gerçekleştirdiği protesto şeklidir.yaklaşık 1 aydır devam etmektedir ve ilk günlere nazaran oldukça ses getirmeye başlamıştır.
  • an itibariyle msn messenger'da nickimin başına [bzkp] ekleyerek bir nebze de olsa katkıda bulunmaya çalıştığım* ve tüm internet gençliğinden yüksek oranda katılım beklediğim protesto.
  • (bkz: akli basinda vergi icin 1 dakika korna kampanyasi)

    not: türkiye cumhuriyetinde vergi alma mantığı değişmediği sürece ölü doğmaya mahkum protestodur ayrıca...
  • neden ilgi görmediğini anlayamadığım protesto. zamlar devam edecek diyorlar birde hala. (bkz: #9737611)
  • genisledikce, benzine de daha fazla zam yapilan protesto.
  • nihat sırdar ı yeni bir kamu davasına sürükleyebilecek bir olaydır. yıllar önce köprüye yapılan fahiş bir zam üzerine "gelin hep beraber bu adamlara bir ders verelim hepiniz akşam köprüde gişe görevlisine 20 ytl uzatın. (o zamanın en büyük banknotuydu) .bozsun bakalım" demişti. çok sıkı bir dinleyici kitlesi olan nihat.ın bu çağrısı acaip ses getirmiş o akşam köprüden geçmek işkence olmuştu. hemen akabinde de halkı devlete karşı kışkırtmaktan dgm.lerde yargılandı. ab uyum yasaları sayesinde dgm kalmadı ama halkı devlete karşı kışkırtmak artık tmy kapsamında.
  • benzin zammını protesto ancak ve ancak benzin almayarak yapılabilir.

    benzini alıp yola dustukten sonra korna çalmişsin, bagaj kapağını açık bırakmışsın (bu da bekir coşkun'un parlak fikri) yok dörtlüleri yakmışsın kar etmez.

    alma benzin, binme benzinli araçlara, yürü.

    yürü türk milleti, işe geç kal, her şey aksasın.

    yürü türk milleti, istemiyorum benzin menzin zam da sana girsin de, bak bakalım o zaman protestonun sonuçlarına!

    yok, olmaz! neden olmaz, oturduğun yerde laf salatası ile protesto etmek varken fedakarlık ederek protesto bizim memlekette olmaz, kimse girmez bu yola.

    al o zaman benzini dünyanın en pahalı fiyatına, al, sana müstehak çünkü.

    korna çalmakla benzin fiyatını düşürebileceğini düşünenler için, şair*den gelsin:

    "yürü! hür maviliğin bittiği son hadde kadar!
    insan alemde hayal ettiği müddetçe yaşar."*
  • amerika seni lanetliyorum diyerek ülkede huzur ve güven ortamını zedeleyenlerin galeyana gelerek halkı kışkırtmasından korkulan meşum olay. vatandaş benzin alamıyor bu halkın yüzünden.
hesabın var mı? giriş yap