• söyle bir seydir. bir de utanmadan hayvanat bahcesi koymuslar.

    ulan sehirde 2 tane hayvanat bahcesi olur mu? birini kapatip toplu konut yapsaniza?

    bos arsa'nin seksi fotograflari icin tiklayiniz.
  • âlmanlarda hiç kafa olmadığının göstergesi. insan bir nazi kışlası, ne bileyim, bir ikinci dünya savaşı müzesi yapar, oradan otel motel, yürür.
    sonra "vay efendim ab çözülüyor", "yok efendim almanya türkiye'ye muhtaç", "oof of, almanlar havalimanını açamadı, bizim üçüncüyü kıskanıyorlar" falan...
    bu kafayla tabii batarlar!
  • almanlarda inşaat sektörünün gelişmemiş olduğunu gösterir. koca alan var, yapacak birşey bulamamışlar.
  • almanların kafasının çalışmadığının değil müslüman olmadığının göstergesi. müslüman olsalar böyle müsrif olmazlardı, israf etmezlerdi o muazzam arsayı. allah'a şükür bizi bunların kafasında olan insanlar yönetmiyor yoksa böyle israf ederdik koca koca arsaları.

    oraya bir avm, bir toplu konut, bir otel efendime söyleyeyim en azından ali ağaoğlu gibi girişimciye bırakılsa bir dolu para kazanırlardı. bu parayla yedi sülaleleri kurtulurdu. üstüne üstlük bir avantajları daha var bu parayı ülke ekonomisine dahil etmelerine gerek bile kalmazdı, kendileri aralarında bölüşürdü bizde bölüşüyoruz ama bizim para aniden uçup değersizleşebiliyor halk arada mırın kırın ediyor, bu riskte yok onlarda.
  • oraya tiertower yaşam projesi yapmak lazım. gülşenin alacagı milyon euro'luk daireler, altında zarası, mangosu, starbucksı mcdonaldsı fridaysi olan avm. helikopter pisti de şart.

    kışın bu bahçede üşüyor insanlar. kapalı avm olsa daha çok insan faydalanır. (bkz: swh)
  • (bkz: mesire alanı)
  • şöyle 8 katlı bir avm konduracaksın oraya, of tadından yenmez. köln'deki dönerci kardeşlerimiz göreve çağırıyorum.
hesabın var mı? giriş yap