• jonathan strange & mr. norrell dizisinin jonathan'ı, les miserablestan da hatırladığımız 1977 doğumlu ingiliz aktör. kariyeri çoğunlukla müzikal tiyatroda işlenmişse de kendisini ancak tv yapımlarında izleyebildiğimden bünyemi ziyadesiyle memnun eden muhteşem bir duruşa sahip. royal academy of dramatic art mezunu olduğunu göz önüne alırsak şaşırmadık elbette ama ilk entrysini girmek valla epey şaşırttı.

    gönül isterdi ki sahnede izleyebileyim zira müzikal başarısı hakikaten almış yürümüş, sahnede başkalaşan tiyatroya çok başka değer veren insanlar bu adamlar. şimdi böyle dedik de kendisi kara kuşak sahibiymiş yarın öbür gün hollywood'a hiyaahh diye girer mi? yok girmez ya girer mi ama istiyorum ki ingiliz sınırlarından bir sıyrılsın ve sinemada türlü türlü kaliteli kaliteli izleyebilelim bertie carvel'i.
  • sakalsızken resmen çirkin, sakallıyken ahh, yeahh, oh bebek! neden? çünkü ağız/diş yapısı kötü ve dudakları ince. erkekler, mesajı aldınız sanıyorum. kötülükleri örtmede, kirli sakal gibi olun.
    niye daha çok bilinmiyo şaşırdım. adamda tam bir kötü adam potansiyeli var.
hesabın var mı? giriş yap