• kimdir bilmem. bu akşam ece temelkuranın twitter da rt yaptığı ve cudi operasyonu kaynağı olarak görülen bana göre işi gücü provakasyon olan şahıs.

    buradan
  • vakti zamanında cudi'de bombalar patlıyor, dağ delik deşik edildi, kimyasal silah kullanılıyor rerörerö diye yaygarayı basmış, yurtsever kürtlerin cudi'ye canlı kalkan olmak için yola çıktığını söylemişti.

    gel gör ki, dediklerinin alayı yalan çıktı. ha vali dışında mevzuyu yalanlayan şahıs da bizzat selahattin demirtaş. provakatördür özünde, birilerini galeyana getirme derdindedir.
  • dicle haber ajansı çalışanı iken demokratik modernite dergisi editörü olmuş; bijwenist.com, özgür gündem ve azadiya welat gibi medya organlarında sağlam yazılar çıkaran twitter'i aktif olarak kullanan gazetecidir.
  • provakasyonundan sağlam yazılar çıkan gazeteci.
  • (bkz: romantik devrimci)

    ergenliği çok sancılı geçen bir hevaldir.
  • kahkaha attırmıştır şu tweet'iyle. asıl bu adam kofi annan gibi lan, nerede kavga çıksa orada bitiyor.

    https://twitter.com/…aruk/status/190472021082243073
  • halkları falan değil sadece "kendinden" olanları kardeş bellemiştir.. cihat akbel olaylarıyla beraber gelen vuruyor, giden vuruyor (ahaha).. sanırım ece ablası * bile kurtaramayacak bu ergenlikten kendisini..
  • 4 yaşındayken, henüz türkçe bilmezken, annesi misafirlikte susması gerektiğini, yoksa evden atılacaklarını söylemiş.

    o da çok acıkmış, konuşamadığı için ağlamış :(

    bu kadar.
  • twit trolleri kendisine sardı bu ara. kemalistine islamcısına çok sarmışlardı ama ilk defa bir kürt milliyetçisine sardılar. hiç görmemiştim böyle bir doğa olayı.
  • kadınlara karşı çok duyarlı ve bir o kadar da bıyıklı bir hevaldir. inanmayanlar için kendisi, dağda silahlı eğitim aldığı zamanlardan bir anısını anlatır durur. şöyle ki:

    vaktin behrinde, önderlikleri eğitim alanlarını ziyarete gelir. sabahın bir köründe geldiği için, bütün kadınlar uyuyordur ve bütün erkekler kahvaltısız kalır. içlerinden bir tanesi koşa koşa bütün kadınları uyandırır. saçı başı ayrı yerde sofraya oturan kadınlara, önderlikleri çok sinirlenir ve

    -siz dağda olsanız bile kadın olduğunuzu asla unutamazsınız !

    diyerek, bir tas ve tarak alıp 500 tane kadının saçlarını tek tek örür.. bunun karşısında bizim berho gururdan gözlerini kısıp duygudan duyguya koşar..

    her aklıma geldiğinde kahkaha.. şey pardon göz yaşlarıma hakim olamadığım bu hikayeyi anlattığı için sonsuz teşekkürler berxwedansbhjfchdskvfşldbg..

    (elinde bir tarak ve kucağında bir tasla 500 tane kadının saçlarını ördüğünü bir düşünsene, çıldırırsın.. hayal gücüne koş ya..)
hesabın var mı? giriş yap