• gerçekten gurur verici bir tablodur, örnek alınmalıdır.
  • güzel hareket olmuş dedirten. seviyoruz sizi bjk belediyespor.
  • şu ortamda şu ülkede hem cesaretine hayran bırakan hem de inceliği ile mutlu eden harekettir. arkadaş bir ilçenin bir semtin her şeyi mi sempati uyandırır, güzel olur?

    gelip böğürecekler de sultanbeyli'sinden esenler'inden çıkmayıversin bir zahmet. bu güzelliğe hiçbir biçimde yakışmıyorlar.

    tabii ki chp'li belediyenin işidir ayrıca.
  • geçen yılki lgbt haftasında belediye başkanı, facebook profilini renkli yapmıştı. sanırım hala duruyor o fotoğraf. tabi altına yazılan yorumları tahmin edersiniz. türkiye gibi bir ülkede, bir başkanın ya da bir belediyenin bu tarz bir destek göstermesi yürek ister.

    gezi için sokağa çıkarız "şehitlerimiz için neden çıkmadınız", bayrak asılır "şehitler için neden asmadınız", oy çalınır protesto ederiz "terörü neden etmiyorsunuz". ya siz çıkın dışarı tutan mı var? biz aynı anda hem askerimize, hem gezi'de ölenlere üzülmüyoruz çünkü. hem oyları çalanlara, hem çocuk tecavüzcüsüne, hem de teröre küfür etmiyoruz sanki. tek bir duyguyu yaşayıp, tek bir konuya kanalize olacağımızı düşünüyor adam. olayları, acıları, ölümleri kıyaslamak gibi milli bir görevimiz var çünkü.

    insanlar sizin tabirinizle "ibnelere destek veriyorum, herkes cinsiyet değiştirsin, oh en marjinal benim" demiyor. saygı duyuyor. bunun bir tercih değil, yönelim olduğunu ve çoğunun da elinde olmadığını, hele de bir tercih olmadığını biliyor. türkiye gibi bir ülkede, kim tercih eder ki allah aşkına?sana zararı var mı? kendi hayatını yaşamaya çalışan insanlar bunlar. bütün bir yıl boyunca, sadece tek bir gün istiyorlar. he ben de gidip yürümem ama gidene de, destekleyene de saygı duyarım. zaten gidince de ibne olmuyorsun.

    bu büyük konuşan, eleştiren insanların çocukları olacak, sevdikleri olacak. o zaman başlarına gelirse, bu insanların ne yaşadıklarını anlarlar.
  • savunmasan hani özgürlüklerin yanındaydın deniyor , savunsan ibnelerin partisi oluyorsun. la bu chp size ne etti gardaşım
  • mazlumdan değil ibneden yanalıktır.
  • hortumcu başkanın gündem dağıtma çabası. de hayde sıktır ol git köyüne.
  • bu kasvetli ve iç karartıcı atmosfere sahip ülkede insanın içini yaşama umudu ile dolduran güzelliklerinde olabildiğini bizlere göstermiş bulunan, yüreği sevgi ile atıp belleği aydınlık ile dolup taşan insanların ortaya koyduğu örnek alınması gereken alkışı hak eden karardır.
  • bu insanları siz yok saydığınızda yok olmuyorlar. aramızdalar ve her birimiz kadar insanca muameleyi hak ediyorlar.

    ama maalesef yapılan yorumları favorilemekten bile imtina eder hale gelmişim, beni de lgbt'den herhangi biri sanarlar mı düşüncesiyle.

    tanım: ülkemizde binbir zorlukla yaşam sürdüren ve türlü ayrımcılığa maruz kalan kesimi temsil eden bayrağın "fikirsiz" belediye başkanınca kaldırılıncaya kadar belediye binasına asılması olayı.
  • yok saymak seni mutlu etmez ama onları mutsuz eder. neden insanlar suç işlemedikleri sürece istedikleri gibi yaşamasınlar? sen allah mısın da karışıyorsun?

    böyle böyle biter inşallah homofobiklikler.
hesabın var mı? giriş yap