iş bilmemeleri sayesinde
13 eylul 2006 sebnem ferah mor ve otesi konserini kaçırdığım "organizasyon şirketi olamamış" bu gidişle de olamayacak kuruluş...
başımdan geçenleri de yazayımda tam olsun..
ekşi'den kazandığım beleş biletle yukarıda adını zikrettiğim konsere gitmeye hak kazanan ben dün öğlen saatlerinde bkm organizasyonu arayarak hem açık adreslerini aldım hemde biletimi kaça kadar alabileceğimle ilgili bkm'nin bir bayan çalışanıyla görüştüm...görüşme yaklaşık olarak şöyle geçti...
+merhabalar.! e şey ben
ekşi'den bilet kazandım da biletimi nasıl alıcam onunla ilgili aradım sizi...
-isim neydi
+felan feşmekan
-hımm...a tamam biletiniz bende gelip alabilirsiniz
+ben karşıdayım bu akatlar tarafını da pek bilmiyorum nasıl gelirim sizin oraya?
-zincirlikuyudan etilere girin önünüze koç köprüsü gelecek köprüye çıkıp devam edin ikinci ışıklarda görürsünüz bizi.
+tamam anladım...yanlız ben çalışıyorum bileti en geç kaçta alabilirim...
-konserden önce alırsınız...
+ha tamam o zaman...iyi günler iyi çalışmalar
-iyi günler
bu konuşmaya güvenen ben o kadar yol tepip karşıya geçtim saat 18:30 gibi fulyaya gidip konsere beraber gideceğim kişiyi alıp etiler yoluna düştük...fakat o müthiş trafikte cebelleşerek ancak 19:55 gibi bkm organizasyonun merkezinin bulunduğu binaya gelebildim...içimden "oh be sonunda buldum henüz konsere yarım saat daha var biletimi alıp akarım ortama" diye düşünürek güvenliğin bankosunun önüne geldim...bkm organizasyona gideceğimi söyledim...bana "abi onlar çoktan çıktılar ama bi arayalım yine de" diye iç açıcı olmayan bi cevap verdiler...sanırım 126'yı çevirip aradılar malum şirketi cevap veren olmadı...sonra da bkm film'de çalışan kişilerin olduğunu söyleyip orayı aradılar...telefona çıkan kişiyle 1-2 cümle konuşup telefonu bana verdi güvenlikçi arkadaş...telefonda ki arkadaşla aramda yaklaşık şöyle bir konuşma geçti..
+merhaba..dostum ben şebnem ferah konseri için bilet kazanmıştım onu almaya geldim...
-abi burası bkm film sizin biletiniz bkm organizasyonda orasının da kapısı kilitli şimdi..
+peki ben öğlen bir bayanla konuştum ve o bayan bana biletimi konserden önce alabileceğimi söylemişti..
-abi kimle konuşmuştun ismi neydi
+valla ismini almadım ama o bayan bana konserden önce gelip biletimi alabileceğimi söylemişti...size falan bırakmış olmasın bileti
-abi burda bilet falan yok...bilet organizasyondadır..şimdi bulunduğum yerden kapısını görebiliyorum..kapısı kilitlidir...açmam içinde kırmam lazım kapıyı..
+peki dostum kırma kapıyı falan
-abi istersen konsere git belki kapıda yardımcı olurlar..
+biletsiz alırlar mı içeriye..
-valla abi bilmiyorum
+peki sana kolay gelsin
-sağol abi
son umut olarak belki güvenliğe bırakmışlardır diye bankonun altını üstüne getirdik...sadece bkm filmden başkasının adına bir davetiye çıktı...bkm film akıllılık edip gelemeyen kişinin biletini zarf içerisinde güvenliğe bırakmıştı ama bkm organizasyon da bunu akıl edebilecek kapasitede biri çalışmıyordu ne yazıkki...!!
tüm planlarım alt üst olmuş bir şekilde bkm'ye bildiğim tüm küfürleri saya saya, dönüşteki muhteşem trafiğide çekip tekrar evime geldim...!!
sonuç olarak "paris'e kadar gidip eyfel'i görmeden geri gelenler" kervanına bendeniz de katılmış oldum efenim...!!burdan tüm bkm ailesine selam ve saygılarımı sunup "allah'a yakın bana uzak olun" diyorum sadece...!