• 20 milyon ytl ile mümkündür. gerek olan şey "al paranı git" diyecek bi babayiğit.

    mümkünatı yoktur. o kadar parayı verecek bi babayiğit malesef yoktur ki olsa onun da bi farkı olmaz, yarın birgün gidesi gelir, o da parasını ister.. top benim, misket benim, oynatmıyorum, verin topumu ben gidiyorum, diyen bir çocuk kıvamında..

    fakat imkansız da yoktur. 20 milyon beşiktaşlının her birinin 1 ytl vermesi, hadi içlerinden 10 milyon kişiyi çıkaralım, 2 ytl vermesi, hadi içlerinden durumu olmayan ve öğrenci sınıfını da çıkar, 5 milyon kişi diyelim 4 ytl vermesi, kalanlardan demirören'i sevenler de olabilir, onları da çıkaralım, kısaca 1 milyon kişi; her biri 20 ytl veremiyor mu? "siftah benden 100 ytl, bereketi allah'tan, hadi hayırlısı..." fazlasını toplarsak iyi bi forvet alır bobo ile oynatırız hem kötü mü olur?

    ne dedin sen şimdi diyenler için geliyor; (bkz: #10485553)
  • bu eylemi gerçekleştirecek olan kişiyi, beşiktaşın tarihine altın harflerle yazdıracak, nesiller sonra bile kahraman olarak anılmasına neden olacak aktivite.
  • bir kere daha "cebimden 40 milyon dolar harcadim, ödeyin istifa edeyim" dediginde kendisine bu paradan bjk baskani olarak bedavadan yaptigi sahsi reklam bedelleri düsülerek borclu bile cikarilarak "bence hic hesaba kitaba girmeyelim, sen zararli cikarsin, simdi uslu uslu uza" diyebilecek okkali bir aday cikararak baslanabilecek operasyon.
  • kendisi ve ekibinin son açıklamalarına bakılırsa imkansız gibidir. o reklam geliyor gözümün önüne ikide bir;

    "inönü’de bir maç seyretmek: 50 ytl
    35 yaşında yedek kaleci almak: 2 milyon ytl
    4 yılda boşa harcanan transfer ücreti: 40 milyon ytl

    beşiktaş'ı yıldırım demirören’den kurtarmak: paha biçilemez

    hayatta satın alamayacağınız şeyler vardır. geri kalan her şey için mastercard"
  • besiktas'in demiroren'e olan borclarini odeyip takas edilen hisseleri geri almakla mumkundur.

    (bkz: pamuk eller cebe)
  • iki yolla mümkündür. ya büyük bir seferberlik ilan edilir ve beşiktaş'ın yıldırım demirören'e olan borcu kapatılır. bunun için herkes gereği neyse yapar.

    2000 kongre üyesinin imzası toplanır ve olağanüstü kongreye gidilir. beşiktaş'ın yaklaşık 12.000 üyesi olduğu söyleniyor. bunun yaklaşık 3.000 kadarının aidatlarının tek elden yatırıldığını biliyoruz, kaldı 8.000. bu rakamın yani 8.000'in 4'te 1'iyle kongreye gidilir. ancak kesin olan bir şey de vardır; yıldırım demirören istemeden başkan değiştiremeyiz, aday olsa yine kazanır. beşiktaş 15-0 yenilir, genel kurula gidilir, demirören aday olur yine kazanır...

    maalesef...
  • ilk olarak babasının, oğluna bu işi beceremediğini championship manager alarak "sen bunu oyna yavrum canım oğlum" demesi gerektiğini anlatarak başlanması gereken hareket
  • sivas maçında verilen tepkinin diğer iç ve dış saha maçlarındada sürmesiyle vuku bulabilecek olaydır. evet belki sivas maçı gibi o maçlar da heba edilecek ama beşiktaş demirören'den kurtulacaksa varsın 1 sene daha gitsin, boku bokuna giden 4 sene gibi.
hesabın var mı? giriş yap