• zaten birçok büyük diye bir şey yoktur. bir yerde bir tane büyük olur. o da galatasaraydır.
  • bence beşiktaşın büyüklüğü; hiç bir zaman en büyük olamamasına rağmen onu deliler gibi seven ve destekleyen bir taraftara sahip olması.
  • kıçı açıkta kalmış insan(!) sanrısı.

    ne demek büyük takım olmaması ya ne demek!!!

    sayı boncuğu takımını eline al da say bari kaç şampiyonluk yaşamış bu takım; say, say da... te allaam! yarebbim.

    ulan! bunu da kullandım ya helal olsun bana... olsun beşiktaş için değer.
  • görecelidir. beşiktaş kasıktan dize kadar bir takım olduğundan kimine büyük gelir kimine küçük.

    (bkz: sen ne biçim delikanlısın)
  • takımını sevinmek için sevmeyen beşiktaşlıları zerre ırgalamayan. ama kimisi içine almak için büyük isteyebilir. tercih meselesi tabi.
  • bunu diyen haklıdır. beşiktaş, büyük takım değildir.

    beşiktaş, en büyüktür.
  • buyuk takim olup olmadigi tabi ki de goreceli bir kavramdir ama ne taraftar profiliyle ne de sahadaki topcusuyla besiktas`in da eski besiktas olmadigi aci bir gercektir.. bu nedenle ayar verme amacli ici bos entrylere gerek yok.. ne sen takimina toz kondurmayip en buyuk demenle, ne de belalti espriler kullanip takimini yuceltme gudusuyle hareket etmenle besiktas`in su anki acinacak durumu duzelecektir..
  • ağız isali olmuş tiplerin uydurduğu idda. bu tiplere troll falan diyor insanlar ama trollere hakaret oluyor yeminle. bunlar beşiktaşlıların sinir ayarlarını oynatmaya çalışan tipler. bak zihni sinir geçen sene küme düşmeye oynayan, dilencilikle stad sahibi olan amatör branşlarda beşiktaş' dan farkın olmayan, tarihinde onlarca şaibe olan sana, metrise don atlet götüren dünya futbol tarihinin en büyük şike soruşturmasını geçiren, uefa' dan tekme yiyen sana büyük takım denilecek beşiktaş' a büyük takım denilmiyecek. zaten bu başlıklar en büyük olduğu için açılıyor. bu tipler bişeyi merak ediyor. bu kadar hile hurda yapıyoruz dedelerimiz, babalarımız ve biz bu takımın türlü hırsızlık ve lobi faaliyetiyle hakkını gasp etmişiz ama devamlı çoğalıp dik duruyorlar anlamıyoruz diye düşünüyorlar. bak tosunum ayrıntı burda gizli burayı çalış belki bir gün düşünmeyi öğrenirsen sana beşiktaşın ne olduğu hakkında bilgi verir.
  • açıkça söylemek gerekirse futbol izlediğim günden bugüne trabzonspordan daha farklı bir anlam ifade etmedi benim için beşiktaş. arada bir çıkar, şampiyonluğa oynar, ligi zorlar, arada bir de şampiyon olur. o kadar. trabzonspor bu lige son 20 senede ne kattıysa, beşiktaşta onu katmıştır. geçmişini yaptıklarını bilmem. son 20 senede üst düzey bir anadolu takımından hiç bir farkı yoktur bu takımın, kimse kimseyi kandırmasın...

    ha unutmadan, taraftar falan diyecekler olacak. evet beşiktaşın fenerbahçe ve galatasarayla kıyaslanamayacak kadar az fakat anadolu takımlarıyla kıyaslanamayacak kadar çok taraftarı vardır. o da sanıyorum geçmişteki başarılarından gelen bir babadan oğula geçme durumudur. eğer bu şekilde devam ederse bu takım ki; 20 senedir beni nadiren yanıltmıştır, 15-20 seneye 30-40 yaşın altında beşiktaşlı bulamazsınız şimdiden söyleyeyim.
hesabın var mı? giriş yap