• fetöcü trole dert olmuş borç.
  • demirören federasyona şubat 2012 de geldi.

    aynı sene başında gs inişli çıkışlı bi performans ortaya koymasına rağmen ünal aysalın tffye karşı tehditvari konuşmaları eşliğinde maç formunu yükseltip şampiyon oldu. ertesi sene de galatasaray şampiyon oldu.

    sonraki takip eden 2. sene yine gs şampiyon oldu. üstelik şampiyonlar liginde herkesten 4 yiyen gerçekten çok kötü bi takım olmasına rağmen ligte 0 kırmızı kartla sezonu anormal şekilde şampiyon tamamladı. kendi taraftarı bile 30 uncu hafta hala inanmıyordu buna.

    kısacası yıldırım demirören döneminde gsnin 3, beşiktaşın 2 şampiyonluğu, fenerin 1 tane var.

    tüpçü gsden ne aldı acaba bu mantıkta?

    hadi şimdi siktirin gidin.
  • insan götünden sallar da bu kadarına pes dedirten borç.

    --- spoiler ---

    ....ve o takım bu başkan geldiğinden beri şampiyon oluyor. peki.
    --- spoiler ---

    (bkz: amına koduğumun salağı)
  • icinde tabata ve ismaeeeel'e verilmis 15 milyon dolar/euro barindirir.
  • 2012-2017 arasında 6 sezon oynandı. 2'sinde beşiktaş, 3'ünde galatasaray, 1'inde fenerbahçe şampiyon oldu. borç her zaman vardı.

    siz beşiktaş'ın başarısına bir açıklama getiremediğinizden bu kadar saçmalıyosunuz. umrumuzda değilsiniz. bu duruma ne kadar çabuk alışırsanız o kadar acısız bir süreç yaşarsınız.
  • galatasaray'lıyım.

    fakat mal değilim.

    birine sizin borcunuz olduğunda, borcunuz olan kişi size borcunuza karşılık iyilik yapmaz. bjk hem borçlu hem de demirören bjk'ye borç ödercesine şampiyon yapıyor. bu nasıl kafa olm?

    iki taraf var iddiada
    demirören: alacaklı - şampiyon yapan / kaybeden
    bjk: borçlu / şampiyon / kazanan

    ayrıca demirören geldi geleli şampiyonluk, kupa, süper kupa vs. derken şüphelenilmesi gereken bizden biri olup olmadığı.

    kripto gs'li desen anlarım.

    netekim: hibe ettiğini açıkladığı bir ropörtajını hatırladığım borçtur.

    edit: ilgili cümle ropörtajda değil kongrede söylenmiş. video linki aşağıda:
    https://www.youtube.com/watch?v=xpnid5b2twk

    edit2: gelen şampiyonluklarla borcun ödeneceği söylenmiş. fakat daha bu sezon yayın ihalesinin yenilenmesiyle şampiyon takım 70milyon dolar alacak hale geldi. ki bjk'nin -tahminimce- tek borcu demirören'e değildir. hibe edeceğini söylediği video da üstte.
    ayrıca bu iddiayı doğru bulsak bile, bjk halen demirören döneminin en çok şampiyon olan takımı değil.

    70 milyon dolar mevzuu http://www.ntv.com.tr/…dolar,mmhxm5ms4u2b_qb0fqcfaw
  • demirören'in 5 yıllık tff başkanlığında dağıtılan resmi 15 kupadan sadece 2'sini beşiktaş almış gerisini diğer takımlar almış. dolayısıyla alacağı nedeniyle hiç bir farklılık yoktur. yine hakemler beşiktaş'ı ezmeye çalışmaktadır.
  • ya he amk he. siz bütün şampiyonluklarınızı alın terinizle aldınız ama beşiktaş demirören sayesinde aldı değil mi? uefada da yarı finalin kapısında. demirören döndürdü değil mi? insan orospu çocuğu olmayagörsün.
  • 2012 ya da 2015 ne fark eder bir kulüpten alacağı olan adamın federasyonun başında olması etik değildir diyebiliyor musunuz önemli olan bu.

    aradaki 3 senede de playoff gibi, yabancı sınırı gibi önde olanı geri çekmeye çalışan garabetler vardı. bunlara rağmen gs ve fb çok daha başarılıydı o dönemde.
  • lan alayınız böyle şeyler anlatıyorsunuz da bir tanenizde çıkıp geçen iki sezonda sizden iyi futbol oynuyorduk diyemiyorsunuz.

    avrupada gruptan çıkmak üzereyken uefaya düştük, orda da yarı finali kıl payı kaçırdık. avrupada beşiktaş'ın yapılanmasını incelemeye alan gazeteler oldu ak. son iki sezonda liverpool'u eledik, napoliye benficaya koyduk. madem hakemle başarılı olduk avrupadaki performansımız nasıl bu kadar yüksek ? beşiktaş'a gelen topçu yıldırım demirören sayesindemi milli takımına yükseliyor.

    ayrıca yıldırım demirören beşiktaş'ı o kadar destekliyorki daha 1 hafta önce kafasınu karıştırmak istemediği başakşehir'e teklif yapmazken şenol güneş'in peşinde koştu.

    lan beyinsiz olunur da bu kadar olunmaz. hiç mi düşünme kabiliyeti vermediler lan size. kale direği yapılacak kapasiteniz yok gelmiş burada teori kasıyorsunuz. önce düzgün futbol oynayın sonra hakem diye ağlarsınız, anadolu kulüplerinin hakkını savunmaktan bir hal oldunuz.
hesabın var mı? giriş yap