• umarım sadece büyükler için değil çocuklar için de hazırlanacak tişörttür.
  • bir yanda geçmişe nostalji.

    bir yanda geleceğin, özlenen beşiktaş'ın gelmekte olduğunun müjdecisi.

    bugünün en mutlu anı. beşiktaş'ın ta kendisi.
  • her ne kadar kulağa fanatiklik ya da holiganlık gibi gelse de, öyle değil. beşiktaşlılık başka. beşiktaşta yaşamak da başka. oranın nefesini soluyup oranın takımına gönül vermek bambaşka.

    bir maç gününü beşiktaşta geçirdikten sonra söyleyin beşiktaşa sözünüzü.

    feda gibi bi hamleyle beni şaşırtmamış takımdır kendisi. başka kimden beklenirdi ki. alıcam tabiki tshirtümü, ruhunuz yeterin yanında güzel durucaktır.
  • http://forzascout.blogspot.com/2012/04/retter.html bolgundan hareketle başlatılan güzel kampanya. hem şeref bey'in anısı yaşatılacak, hem de zor günlerinde beşiktaş'ımıza yardım etmesi gereken ama uyuyan beşiktaş'lılar ve kalan tüm camiayı harekete geçirecek.

    "ah dostum şerafettin. hastasın biliyorsun. yatakta olman gerekirken hala beşiktaş hala beşiktaş !" dedi doktor enver. ince bir sesle "feda!" dedi şeref bey ama kimseler duymadı.
  • ben beğendim. umarım tişörtün malzeme kalitesi de kötü olmaz. kalitesi kötü olmazsa 2, olursa 1 adet 100de 100 alırım. fotoğrafını da koyacağım. sözüm olsun.

    beşiktaş ekonomik olarak zordaysa detayları da fazla irdelememek lazım.

    edit: lan oğlum çok gaza getirdiniz. bildiğin örgütleniyormuşuz gibi geldi bana. umarım herkes sözünü tutar. ilk parti 200bin tişört 2-3 güne biterse olay olur. vallaha bakalım haftaya doğum günü olan fasfanatik beşiktaşlı yeğene falan da alıcam sanırım sizden aldığım gazla.
  • harika düşünce, harika tişört. 1-2 tane giymelik, 2-3 tane de gelecekteki çocuklara miras bırakmalık alınabilir. çıkacağı günü sabırsızlıkla beklemekteyiz.
  • bir fenerbahçeli olarak çok beğendiğim tişörtlerdir. ciddi ciddi almayı düşünüyorum ki kesinlikle başka takıma para kazandırmayı sevmem.
  • şu saçma sapan t-shirt'leri çıkarana kadar tabata'yı almasalardı ya! para tuzağı, almayın. ha, çok güzelse, çok sevdiyseniz alın, ama yardım olsun diye almayın.
  • beşiktaş için canını feda eden insanların yanında, cebinden 3-5 kuruş feda etmeyeceklerin ne hakla yadırgadıklarını anlamadığım tişört. sen alırsın almazsın o ayrı konu. yalnız başkaları adına hüküm veremezsin. her boka da saçma sapan bahane bulmayın. onun pisliğini ben mi temizleyeceğim mantığıyla bir metre bile yol katedemezsin. bu kafayla (buna da ayarım aslında. hay kafana sıçayım damat! senin yüzünden hep bunlar) anca bir "kurtarıcının" gelmesini bekleyip bu dar boğazdan kurtarılmayı hayal edersin. bekleme fazla, gelmeyecek kimse. sıra sende. gün destek olma günüdür.
hesabın var mı? giriş yap