• 18 eylül : akhisar belediyespor-beşiktaş

    24 eylül : beşiktaş-galatasaray

    28 eylül : beşiktaş-dinamo kiev

    1 ekim : çaykur rizespor-beşiktaş

    galatasaray'ın fikstürü ise şu şekilde:

    17 eylül : galatasaray-çaykur rizespor

    24 eylül : beşiktaş-galatasaray

    2 ekim : galatasaray-antalyaspor

    yukarıdaki maç tarihlerinden dolayı ortaya çıkmış adaletsizliktir. umarım birileri göz göre göre yapılan bu adaletsizliğe dur diyebilir.

    edit: sözlükte ne kadar çok anlama özürlü insan olduğunu yıllar sonra tekrar gelmemle görmüş oldum. arkadaş siz hakikaten çok vahim durumdasınız hem anlama yönünden hem de haksızlıkları bu kadar normal görmeniz yüzünden. özellikle de bize bunlar yapıldı ağlamadık, bize şunlar yapıldı ses etmedik diyenler. hadi gs neyse de fbli taraftarları anlamak mümkün değil, hangi alemdeler, nasıl bi gerçeklik algıları var aklım almadı. şampiyonlar liginde oynayan takımlara ülke federasyonları lig maçlarında fikstür dezavantajı olmaması için düzenleme yapar ve bu normaldir, olması gerekendir. yukarıdaki tarihler üzerinden ilerleyelim; 18 eylül'de oynayıp ardından 24 eylül'de gs ile oynuyoruz ( burda gs tamamen denk geldi yoksa bu sezon rakibimiz değil kesinlikle şampiyonluk için ) ardından haftaiçi şl maçı olmasına rağmen bjk den 1 gün önce (17 eylül) önceki maçını oynamış ve sonraki maçını da bjk den bir gün sonra (2 ekim) oynuyor. bir hafta için denk gelse eyvallah deyip geçeceğim ama sonraki hafta da aynı yavşaklık yine karşımızda. buna adaletsizlik deyince tinerci oluyoruz. siz zamanında ezik ezik herşeyi kabul ettiniz adaletsizliğe ses etmediniz, tespit edemediniz, elinizden birşey gelmedi diye biz de mi susalım gördüğümüz haksızlıklara.

    bu zamanında bize de yapıldıcı zihniyet keşke sadece futbol içerisinde kalsa ama maalesef memleketimin içine sıçan da bu zihniyet; her gördüğü haksızlığı, adaletsizliği normalleştiren zihniyet ve maalesef bunlar memleketi bu hale getirenlerle aynı kişiler.

    özet geçen not: gassaray a her türlü koyarız konu o değil.
  • ortalığın amına koymakta olan kartalıma karşı sergilenen adaletsizliktir.

    şimdi buraya renkliler doluşup tiner, ağlamak falan diyecekler de desinler, havlayan köpek ısırmayacaktır.
  • tff bu fikstür işlerine bakmayı bırakalı çok uzun zaman oluyor. bu fikstür ve maçların saatini her zaman ülkemizde digiturk ayarlamıştır. hatta tff sadece bildiğin emlakçı gibi komisyonunu alır, digiturk ürünü pazarlar, istediği gibi alıp, istediği gibi satar, izleyiciler ve kulüpler de buna uyar. boşuna da bunu dillendirmeye gerek yok. tüpçü dediğiniz adam beşiktaş gibi büyük bir takımı öyle bir hale soktu ki kaç sene sonra biraz olsun ayağa kalkma çabasında bulundu. durun bakalım bu iyi günlerimiz, ülke futbolunu, beşiktaş'ın eski halinden beter duruma sokmadan bırakmaz.
  • önce bir "renkli" olarak beşiktaşlıları memnun edeyim. tiner, ağlaksınız.. oldu mu?

    asıl konuya gelecek olursak olmayan adaletsizliktir. ya harbiden tüm türkiye'ye şaka yapıyorsunuz ya da iyice şımardınız. kendinize göre hakem, kendinize göre penaltı şimdi de kendinize göre fikstur istiyorsunuz demek! bizde güzel bir laf vardır "alışmadık popoda don durmazmış". hani siz barcelona, city ayarında bir takımdınız adamlar 2 günde bir maç yapıyor bizimkiler daha 4. haftada (dikkat edin daha 4.hafta) başladılar. o yüzden "biz dünya deviyiz" tribinden yol yakınken dönün bence. sizin ligin 27. haftasında falan yapacağınız ağlaklıkları hayal bile edemiyorum cidden.
  • ya arkadas... kizmayayim yazmayayim diyorum da, neyse.

    kac yildir sampiyonlar ligine gidiyoruz, yeri geliyor 6 gunde 3 maca cikip 4 yedigimiz icin bulbulun sahinin maskarasi oluyoruz ama bir sefer de gelip surda soyle baslik acmadik arkadas ya.

    onca takim mac yapiyor, adam lider basaksehir'in oynadigi maclari degil de galatasaray'i yaziyor.

    bak ben sana yakin gecmisten bir adaletsizlik ornegi vereyim de, neyin ne oldugunu daha iyi irdeleyelim:

    17 subat 2008 pazar gunu oynanmasi gereken galatasaray konyaspor maci konya'daki yogun kar yagisi sebebiyle oynanamamisti. federasyon 21 subat 2008 tarihinde galatasaray'in leverkusen deplasmaninda uefa kupasi macina cikacagini bildigi halde bu maci ertelemedi ve galatasaray ertesi gunu yani 18 subat pazartesi gunu konya'da konya'yi 1-0 yendi, o boktan zeminde ugur ucar iflah olamaz sekilde sakatlanmisti. takim yogun kar yagisindan oturu istanbul'a ertesi gun donup 24 saat dolmadan almanya'ya ucmak zorunda kalmisti. 3 gun sonra ise yani 21 subat'ta da leverkusen deplasmanina yorgun argin giden takim 5 yiyerek avrupa'dan elenmisti.

    benfica macini izlediysen gordun. tas gibi takimsin, sampiyonlar liginde oynuyorsun. yeri geldiginde 6 gun icinde 3 mac yapmak zorunda kalacaksin. daha ilk macini oynamisken yok oyle adaletsizlik boyle haksizlik dersen sezon bitmez guzelim.

    bu lig hep boyledir, onde giderken arkandakinin yetisecegi korkusuyla devam edersen sonunda dusersin. sen gecen senenin sampiyonusun, buyuk dusunmek zorundasin.
  • eyvallah kardeş sayende fenerin fikstürünü öğrendim dediğim başlık. fenerinkiler de 18-25-29-2 diye gidiyor. yani hemen hemen tinercilerle aynı durum söz konusu. ama bunun başlığı açılmaz, bense sadece başlıktan yola çıkarak bilgi vermek istedim yoksa isterse hepsini aynı gün oynasın fener zerre umrumda değil. adamlarda eziklik içlerine içlerine işlemiş. beyler bi sakin olun ilk defa mı avrupa maçı oynuyorsunuz napıyorsunuz olur böyle seyler, 3-4 gün arayla maç yapmalar fln bi sakin lan alışın böyle şeylere.

    ya da alışmayın amk bi daha ne zaman olur kim bilir.
  • allah aşkına, elinizi vicdanınıza koyun, burada bir adaletsizlik yok mu? bu sadece beşiktaş için geçerli değil. ülke puanı diyorsun, boku püsürü diyorsun ama avrupa'da maçı olmayan galatasaray'a gereksiz dinlenme süresi verirken beşiktaş'a üvey evlat muamelesi çekiyorsun. bu adaletsizlik, acilen giderilmesi gereken bir durum. acilen.
  • 26 kasım 2014 çarşamba günü anderlecht ile deplasmanda karşılaşan galatasaray 29 kasım cumartesi günü gaziantepspor ile karşılaşırken neler yapıyordunuz merak ediyorum. düşün gidiyorsun belçikaya deplasmana maça çıkıyorsun dönüyorsun türkiyeye bu sefer güneydoğuya deplasmana gidiyorsun. demek ki neymiş oluyormuş ?

    edit: buna tek karşı çıkan gıcık olduğum mehmet demirkoldu.
  • 2 mart 2000 dortmund 0 - 2 gs

    5 mart 2000 antalyaspor 1 - 3 gs

    9 mart 2000 gs 0 - 0 dortmund

    12 mart 2000 gs 6 - 0 bursaspor

    daha bir çok var eklemeye üsendim hadi iyi geceler.
hesabın var mı? giriş yap