• mevcut 15 şampiyonluk ve çalınan 1986-87 sezonu , 1992-93 sezonu , 1996-97 sezonu , 2003-04 sezonu hesap edildiğinde 19 yapar. tabi bu çalınan şampiyonlukları çalan takımlardan düşmek gerekir.
  • adam kaybettikleri bütün şampiyonlukları, "çalındı" diye nitelemiş. nasıl çalındığı ile ilgili bir tane elle tutulur delil de yok. almanya bizi kıskanıyor, tüm dünya bize karşı, üzerimize oyunlar oynanıyor kafasında içi boş komplo teorilerine inanıyorlar.
  • 15 (3 yıldız) uefa ve tff tarafından kabul edilen şampiyonluktur. aksini iddia edenler ciddiye alınmamalıdır.
  • 8
  • burada zamanında bişeyler bişeylerle galatasaray'ı ayağa kaldıranlar gelmiş mafyatik yapılardan bahsediyor.

    hiç utanmanız da yok değil mi? galatasaray'ın en başarılı dönemlerinin belirli bir örgütün en güçlü olduğu döneme denk gelmesi ne büyük tesadüf halbuki. ayrıca bu örgüt gücünü kaybettiğinden beri gs'nin halden hale girmesi de çok büyük tesadüf yine.

    bir sözüm de sözlük yönetimine, gs'liler diğer takımlar için istediğiniz yazabiliyor ama biz bariz, herkesin bildiği, devleti alt üst etme aşamasına gelmiş bir terör örgütü ile videolarla, yurt dışına kaçmış "efsaneleriyle" sabit bağlarını yazınca entryler siliniyor.

    son 20 yıl için bir soruşturma açılsa büyük ihtimalle kendini amatör ligde bulacak takımın taraftarı beşiktaş'a bok atmaya utanacak yerde böbürlene böbürlene yazıyor işte.
  • 2234'tür.

    armasındaki yıldız, türklerin tarih sahnesine çıktığı andan itibaren beşiktaş'ı şampiyon yapar.

    gerisi fasadır, fisodur.
  • ulan beşik kadar taş düşsün başınıza. sabah akşam envai çeşit beşiktaş başlığı açarlar, ondan sonra vay efendim biz beşiktaşı siklemiyoruz da , beşiktaş üçüncü büyükmüş de , beşiktaş taraftarı yok tiner miner. hayatınız beşiktaş olmuş oğlum sizin. bi silkelenin kendinize gelin yau. ne kuyruk acısıymış arkadaş sabah akşam geçmek bilmiyor. haa şampiyonluk sayısına gelince 15'dir ve en az 3 tane şampiyonluğu da rakipleri tarafından alenen gasp edilmiştir.
  • son 2 şampiyonluk araştırılmalı

    tff başkanı demirören bjk den 100milyon lira alacğaım var diyor

    parayı tahsil etmesi için ne lazım bjk ye muazzam bir gelir

    şampiyonlar ligi yoksa muazzam gelir gelebilirmi elbette gelemez

    anladınız siz

    ama merak etmeyin cimbom bu sene bu oyunu bozacak
  • şu 1959’dan evvelki şampiyonlukları için renkli takım taraftarlarının tatavası tam eyteraba lık oldu. yahu 1957 ile 1958 yılında sizlerin de katıldığı turnuvaları bu takım kazanmış mı? kazanmış. ee ne kafa sikip duruyorsunuz. siz kazanaydınız o vakit de size sayaydılar bu şampiyonlukları.
    beşiktaş’ın on beş şampiyonluğu vardır. nokta
hesabın var mı? giriş yap