• akp yalakası dediğin takımın taraftarı darbe yapmakla yargılandı djafjfaafaj
  • genelde bu tarz ergence ve akıl dışı spor başlıklarına yazmam ancak konu beni rahatsız etti. çünkü futboldaki kutuplaşma siyasi kutuplaşmanın da ötesinde seyrediyor ve bu nefretten dolayı insanlar saçma sapan şeyler yazıyor, çiziyor,konuşuyor. saçmalıklar arşa çıktı artık. genelde herkes belirtir ben de belirteyim, fenerbahçeliyim.

    aziz yıldırım dahil -diğerlerinden ayrı tutma sebebim kendi takımım olması , "ali ismail korkmaz" tezahüratları hakkında verdiği demeç ve hakkında iddia edilen konuşmalar- tüm başkanlar, hatta belli başlı yere gelmek isteyen sanatçılar, iş adamları, kendi partisinin içindeki tonla gereksiz adam dahil herkes cumhurbaşkanına yaranmak için karakterini bir kenara bırakıyor, omurgasız davranıyor.

    sebebine şaşırmamak lazım, türk toplum yapısı ve ahlaksızlığı bunun başlıca sebeplerinden. o kadar alışmışız ki torpil olaylarına, koca koca adamlar aldırış etmeden 5 para etmez hale sokuyor kendilerini. yani olay beşiktaş'ın başkanı ile alakalı değil, maalesef düzen böyle ve işler böyle yürüyor. azıcık dik durmaya çabalayan adamı bertaraf ediyorlar, yalakalık seviyesi arttıkça imtiyaz artıyor.

    beşiktaş'ın başında taraftarı ile aynı görüşte bir insan olsaydı, hatta birazcık omurgalı insan olsaydı belki şu andaki stadını inşa edemeyeceklerdi.

    uzun lafın kısası futbolda birbirinize gösterdiğiniz nefret yüzünden saçma sapan başlıklar açmayın.
  • akp yalakası olmayan bir tane klüp kaldı mı acaba ?
    allahtan çarşı var en sağlam taraftar grubu kim ne derse desin
    edit : galatasaraylıyım
  • yalakalıklarından müebbetle yargılandı ayrıca taraftarı.
    fanatizm ayrı gerizekalılık ayrı dedirten başlık.
  • lan nereden geldim bu başlığa bilmiyorum.

    biri demiş ki, bjk akp yalakası (ki sadece beşiktaş değil, ünal aysal'lı gs hariç tüm kulüpler zaten öyle). öteki de "sus uefa şampiyonu takım fetocu" diye cevap veriyor.

    e kardeşim o kadronun tamamı da milli takıma dünya kupasında üçüncülük kazandırdı, ellerin acıyana kadar alkışladın, sen de fetocusun o zaman.

    hatta kimler kimlerle beraber oluyor, bir fotoğraflar var internette fotoğrafları görsen şaşarsın. birçok fetocu var şuan dışarda olan.

    hatta burası türkiye, gün gelir devran döner fetoya feto dediğin için hakaretle yargılanırsın.
  • beşiktaş'ın başkanını itham edersin, anlarım.
    çarşı'yı itham edersin, anlarım.
    beşiktaş'ın başka bir "x" taraftar grubunu itham edersin, anlarım.
    ama beşiktaş dedin mi, içerisinde benim de olduğum insanları genellemiş oluyorsun.
    ki belki de en sert muhalefet yapan taraftar grubunu, başkanlarının beyanlarıyla değerlendiriyorsun.
    nesli tukenmeyen panda demiş "beşiktaş'ın başında taraftarı ile aynı görüşte bir insan olsaydı, hatta birazcık omurgalı insan olsaydı belki şu andaki stadını inşa edemeyeceklerdi. "
    kafanızın içindeki sıvıda yüzen kıvrımlı cismi kullanırsanız, taraftarın başkanın bu yalakalıklarına rağmen neden -görece- sessiz kaldığını anlarsınız sanıyorum.
  • şş aziz sen misin?
  • olum akp 2002 kasımda iktidara gelmedi mi? e o zamandan beri bakarsak; gs 5, fb 5, bjk 4, bursa 1 kere şampiyon olmuş. şampiyonluk yalakalıkla geliyorsa henüz sizin kadar yalaka değiliz demek ki.. bi trole cevap verdik ama olur arada öyle.
  • halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama suçu ile bimer ve cimer'e gerekli şikayetimi yaptım. öyle engelle ve başlıklarını engelleme olacak iş değil. böyle başlıkları bir daha açamayacaklarını yaptırım ve ceza görmeden anlamayacaklar anlaşılan. sözlük yönetim de böylelerine çanak tutsun. helal spor devam...

    http://aa.com.tr/…irtici-mesajlar-tutuklatti/805052

    edit: entrysini silip kaçan delikanlının ekran görüntüsünü cimer ve bimer haricinde bir de şuraya da ekleyelim önce. https://i.hizliresim.com/mj8ro0.png

    sonra da özel mesajında dile getirdiği "yalan beyan" yüzünden bana dava açacağı konuya gelelim. dava açma ile mi beni tehdit ediyorsun? elinden geleni ardına koyma aslanım. ;)
  • basligi acani engellemeye girdim ama mergersem coktan engellemisim bu trollu.yasassin ileri gorusluluk.
hesabın var mı? giriş yap