• bu geceki maç ile birlikte net biçimde görülen durumdur.

    evet, beşiktaş son iki senenin şampiyonu olmasından dolayı psikolojik açıdan güçlü idi, kendine güvenli idi. ama bu maçta görüldü ki beşiktaş'ın iskeleti artık çok yaşlanmış, atiba'nın, q7'nin, adriano'nun eski formundan çok uzak olduğu aşikâr. yeni alınan adamlar ise gerçekten kötüler, parayı alıp yatmaya geldik diye bağırıyorlar adeta. hocası topçusuna beddua eder, futbolcuları saha içinde birbirine girer, taraftarı konya taraftarıyla bile başedemez vs. bu iş bitmiş, psikolojik üstünlük beliktaş'tan uçup gitmiş.

    ben bunu zaten beklediğimden hiç şaşırmadım ama herkes bu sene beşiktaş'ın dramatik düşüşünü seyretmeye hazırlasın kendini. net.
  • yanlış bir önermedir. zira beşiktaşın hiçbir zaman psikolojik üstünlüğü olmamıştı. beşiktaşlılar kızmasın ama beşiktaş 5 sene üst üste şampiyon olsa psikolojik üstünlük sahibi olmaz zira kendi taraftarı bile beşiktaşa tam anlamıyla güvenmiyor.

    geçen sene 6 puan farkla son 4 haftaya giriyor ve rakibin de başakşehir ama hala beşiktaşlılar korkuyordu.
  • psikolojik üstünlüğün galatasaray'a geçmesi gibi de okunabilir. bu sene gs bu işi bitirir. net.
  • tek gündemin beşiktaş olması.
  • bir ara slim fit gömlek giyen bir portekizli de psikolojik üstünlükten bahsediyordu. ne oldu sonra, pek takip edemedim..

    lan bizim psikolojik üstünlüğe ihtiyacımız yok ki, biz kadromuzla, teknik heyetimizin bilgi ve becerisiyle, yönetimimizle, stadımızla, taraftarımızla üstünlük kuruyoruz size, gerisi sizin olsun zaten..

    kendimize güvenimiz yokmuş, ulan bu sene şampiyon olacağız dediğimizde tinerci oluyoruz, klasik beşiktaşlı abartması deniyor. şampiyonluk için temkinli olalım, dikkatli olalım diyoruz, korkuyorlar, kendilerine güvenleri yok deniyor. bilemedik biz de ne diyeceğimizi, söyleyin de bilelim..

    geçen sene galatasaray süper kupayı almış, beşiktaş kaybetmişti, yine millet ötmüştü, bişiktiş çik kiti, düşüşte, bu sene ait olduğunuz yere gideceksiniz, 3. anca olursunuz, riekerink bey falan, sonra da demeye başladılar, biz anca kötü olduğumuzda şampiyon olursunuz.

    daha önce sordum, yine soruyorum, ey galatasaray ve fenerbahçe taraftarı, bu sene iyi misiniz, kötü müsünüz, baştan söyleyin, sonra mızıkçılık yapmayın..
  • galatasaraylı başlıkçı haklı. geçen sene ki turkcell süper kupa finalini penaltılarla galatasaray'a kaybeden beşiktaş'ım psikolojik üstünlüğünü kaybetmişti yine çok net hatırlıyorum.

    sonrası malum. asafahadasaahha

    edit: gassaraylı değilmiş, tam tanımı beşiktaş düşmanı
  • federasyonun, hakemlerin, sistemin verdiği sözde psikolojik üstünlük.
hesabın var mı? giriş yap