• yemin ediyorum benim aklıma gelmişti önceki entrylerimde bahsetmiştim. galatasaray ve trabzonspora yenilirse gerçekleşecek olandır. ilk ayağı tamamlandı sıra ikinci ayakta.

    bu muydu öve öve bitiremediğiniz güzel futbolunuz bu muydu tiyatrocu (bkz: şenol)’un futbolu? (bkz: kagawa)yı yedek bırakan, formsuz (bkz: lens)i oynatan, (bkz: necip)i oynattığı yetmezmiş gibi maçın sonlarında sağ açıkta necip’i deneyen?

    ayrıca zamanında taç atışını haksız yere (bkz: fenerbahçe)li oyunculara verip gole sebep olan hakemlere biz itiraz ederken (bkz: ağlama) diyen (bkz: yavşak)lar bugün (bkz: caner)den çıkan topa (bkz: taç) bizimdi diye ağlama lüksleri yok.

    artı olarak hakemler tarafından bu yıl en çok biz doğrandık bunu kazandığımız maçlardan sonra bile söyledik bu hakemlerle olmaz diye, ama sizin başkan (bkz: fikret orman) önderliğinde diğer 16 kulübe imza attırıldı ve bunu fikret orman yaptı. bunu yapan başkanınız bugün çıkıp bu hakemlerle olmaz deme lüksüne sahip değil. 17 takımı karşısına sadece (bkz: galatasaray) aldı bütün renkler kardeş olmuştunuz noldu? (bkz: galatasaray) hepinizin ağzına verdi. şimdi ağla! çünkü ağzınızdakiyle ne dediğiniz anlaşılmıyor.

    not: iş bu entry galatasaray-yavşakspor maçının ardından yazılmıştır.
  • bu bjk'nin ligi 3.bitirebilmesi futbol adaletsizliği dir.trabzonspor çok daha iyi kadroya sahip ve daha iyi futbol oynuyor.
  • “köpekler istedi diye atlar ölmez” demiş eskiler ne de güzel demişler.
  • galatasarayı geçeceksek 3. de oluruz bu hesaba göre, sivas'ın galatasaray'ın üzerinde mi ligi bitireceğini sanıyorsunuz?

    (bkz: kendi bacağına sıkmak)
    (bkz: istanbul'da yaşayanların memleketleri)
    (bkz: istanbul'da oturan sivaslılara saygı duymak)
hesabın var mı? giriş yap