• an itibariyle sıklıkla dillendirilen, sonuna kadar katıldığım olgu. her horozun kendi çöplüğünde ötmesi gerektiğini ifade eden cümle. ha bir de şu var:

    (bkz: #28537612)
  • beşiktaş cumhuriyetinin gerektirdiği durum. fenerin de vardi dimi? sağı solu dinciyi ataisti bir kenara bırakalım bence tuttuğumuz takıma göre beşe bölelim* birbirimizi kıralım.
  • bir başbakan talimatına bakar diye cevap verilesi gerizekalı söylemi. kimin ülkesini kimden esirgiyon veled-i tüpçü?
  • beşiktaş'ı yıldırım demirören ile (hala ama hala, ısrarla) ilişkilendirmeye çalışan zübüklerin kavrayamadığı eylem.
  • tuttuğu futbol takımını namusu ilan edip, diğer takım taraftarlarını düşman ilan eden gerizekalı ergenlerin kalplerinde yer eden bir sözmüş. bir de empati beklerler koduklarım. lan amık, düşünsene tuttuğun takımın şampiyon olduğunu ve senin de mecidiyeköyde oturduğunu. kutlamalardan gece geç saatte evine üzerinde takımının formasıyla dönerken birilerinin sana saldırmasını haklı mı bulacan amık?! futbol bu gerizekalı, spor bu, takım tutmak vs bunlar hayatın anlamı değil, kimi kimin semtine sokmuyon, bu hakkı kendinde görecek kadar uçtun mu allahın tinercisi?
  • https://twitter.com/…1903/status/201419130895728642

    yoğun mesajlar üzerine edit: takip bile etmiyordum ama dün gece hesabın sahibi tarafından korumaya alınmış, yoksa yazdığım zaman gözüküyordu yani.

    tweet şuydu:

    polis: formanızı çıkarın. gs'li: neden burası türkiye değil mi? polis: burası beşiktaş.
  • şu en hüzünlü günümde, hiçbişey yazmaya elimin gitmediği bir günde beşiktaş taraftarı ilginçtir yüzümü güldürmüştür. adamlar neyin kafasındalarsa şampiyonluğa da gider yapmışlar :)

    "dağılın napıyosunuz" diyen polise "sanane 4.lüğü kutluyoruz" diyebilen bünyelerin yaptığı güzel hareket. *
  • ilk defa beşiktaş'ta geçirdiğim sezonun sonunda gönülden inandığım hadise. "burda her zaman beşiktaş şampiyon" diye dolanıyor beşiktaş formalılar.

    ayrıca: şair nedim'e gelen, yolu düşen de inanacaktır.
  • hırçın trabzon taraftarının bile "trabzonda trabzonun şampiyonluğu kutlanır" demediği bir günde, ulaşamadığı ciğeri kimseye yedirmemeye çalışan ezik söylemidir. gerçi ben olsam bu saatten sonra beşiktaşta bırak şampiyonluk kutlamayı, yürüyerek bile geçmem.

    (bkz: beşiktaş'ın tiner firması sponsoru eksikliği)
    (bkz: beşiktaş tinercileri)
    (bkz: tinerci beşiktaş taraftarı)
  • bir gün şampiyon olmayı becerebilirse mümkün olacak hadisedir *

    (bkz: beşiktaşın pipi kupasını alması)
hesabın var mı? giriş yap