• kaynak

    beşiktaş 2. başkanı adnan dalgakıran, sosyal medya üzerinden yapılan canlı yayında galatasaray'a "uefa kupası" üzerinden flaş bir gönderme yaptı.

    --- spoiler ---

    beşiktaş 2. başkanı adnan dalgakıran, siyah-beyazlı takımın ınstagram hesabındaki canlı yayında konuştu ve ezeli rakipleri galatasaray'a uefa kupası göndermesinde bulundu.

    galatasaray'un uefa kupası'nı almasının tesadüf olduğunu belirten dalgakıran, "bir takımımız uefa kupası alıyor, sonra sürekli sıfır çekiyor. başarılar sistem üzerine kurulu değil çünkü. tamamen denk gelmeyle alakalı başarılar" ifadelerini kullandı.

    aziz yıldırım da "tesadüf" demişti
    fenerbahçe'nin eski başkanı aziz yıldırım da, 2000 yılında galatasaray'ın kazandığı uefa kupası için "tesadüf" demiş ve bu sözler uzun süre gündemi meşgul etmişti.

    edit: son derece haklı açıklamalar çünkü başarılı takım istikrarlı olur. ıstikrar yoksa şanslısın demektir.
  • klüpler de corona muhabberi yüzünden evde oturmaktan sıkıldı zaar...

    uğraşmayın olm birbirinizle. ıki pes atın, fifa neyim oynayın evde, dilinize vurdu hepinizin...
  • kedi - ciğer mevzusu, geçiniz canım....
  • tesadüf ? uefa kupasını kazandıktan sonra takım, 2001 senesinde çeyrek final (şl) oynamış, 2002'de ise 2. gruplara kalmış ve son maçta gruptan çıkamamıştır. 2013 yılına kadar bir başarı gösterememiş olsa da takım yine toparlanmış ve o yıl çeyrek final oynamıştır. hadi oradan tesadüfmüş. hayatınızda 1 kere çeyrek finale kalmışsınız ( 2003 yılıydı galiba - uefa ) başka da bir başarınız yok.

    ha bir de şunu da eklemek lazım, 2002 yılında dünya üçüncüsü olan takımın iskeletini yine uefa kupasını aldıgımız kadro oluşturuyordu.
    (ilgili mesajı atan arkadaşa ayrıca teşekkür ederim.)

    ve bir diğer kıymetli yazar arkadaşım da şunları paylaştı : "1989 avrupa sampiyon klupler kupasi yari finali, 1991 kupa galipleri kupasi ceyrek finali, 1993 sampiyonlar ligi ilk sekiz." yani uefa kupasını kaldırmadan önce de bu takıp avrupada hep vardı.

    (bkz: biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu)
  • şerefli ikinciliklerinize ne oldu sizin ?
  • o yıl leeds united’ı 6-0’la deviren ardından boş durmayıp üstüne koyarak liverpool’u da 8-0 alt eden bir takımımızın yöneticisi olarak sonuna kadar haklı bir söylemde bulunmuştur.
  • (bkz: ok boomer)
  • onu tavla turnuvası sanıyordur lan belki adam yahu, gitmeyin üstüne.
    liverpool çok ballı takım bala göte 8 tane yuvarladı birilerine. tesadüf işte napacaksın!
    lan bu adamlar futbolu yönetiyor yahu ülkeye bak tv programı gibi aq asajshahahahah
  • klasik beşiktaşlı ezikliğine güzel bir örnek.

    bjk’nın 100 yılı aşkın tarihinde tek başarısı cl’de gruplardan çıkmak, şu gs’nin uefa kupasını kazandıktan sonra 4 kere yaptığı, bunların ikisinde de çeyrek finale yükseldiği şey yani.

    oğlum başarı falan sizin konuşacağınız konular değil, hadi siz soyut olan kavramlara geçip mastürbasyon yapın, tescilli şikeci olmanıza rağmen şeref falan diyin.

    bu arada adnan dalgakıran bunun tesadüf olduğunu düşünüyorsa 88-2002 dönemi gs’yi otursun incelesin.

    edit: alttaki arkadaş chelsea maçı demiş, o maçı oturup izlemiş mi, yok, galatasaray’ın neden 5 yediğini analiz etmiş mi, hayır, o maçtan sonra gs sisteminde hangi değişiklikleri yapmış kupaya nasıl uzanmış bunu algılayabiliyor mu, imkansız, fatih terim’in arsenal finali konuşmasının tam halini izlemiş mi, hayır o sadece taktik yok bam bam bam kısmı ile ilgileniyor, zaten bunları anlayacak kadar futbolu da bilmiyor, bilmedikleri için de sadece hakem diye ağlayabiliyorlar.
  • galatasaray'in uefa kupasıni aldığı yıl chelsea'den 5 yemesi tesadüf olasılığını artirmaktadir. açılan bahis oranları da belli. 1 e 200 veriyor galatasaray. bu tesadüftür, sürprizdir. adına ne dersek artık.

    edit: çok fazla olumsuz küfürlü mesaj aldım, kendimi galileo gibi hissediyorum, siz tesadüf değil dedikçe maalesef tesadüf. biraz futboldan anlayan insanlar galatasaray'in tesadüfen de olsa bu başarıya imza attığını bilir.
hesabın var mı? giriş yap