• marmaris selimiye koyunda cennet mekan bir otel, huzur ve sukunet vahası, keske orada olsam simdi..
  • sabahtan akşama kadar hamakta yatıp tablo kadar güzel bir manzarayı seyretmenin en zevkli olduğu mekanlardan biridir. hele bir de akşam yemek vakti çattığında iskelede, veya az ötede bulunan harika balıkçıda ayakları suya sokarak lagos yemek, bi şişe şarap içmek, yanında da sevdicek... sarhoş motele dönmek...
  • marmaris selimiye'de kalınabilecek en güzel yer. özellikle denize girip rahatlamak isteğindeyseniz burasından iyi bir yer bulamazsınız selimiyede. ancak oradayken aldığımız duyumlara göre haftasonları çok kalabalık oluyormuş. günübirlikçiler ve yatlardan gelenler bir hayli kalabalık yapıyorlarmış. dolayısıyla hafta içini değerlendirmekte fayda var, biz öyle yaptık mesela çok memnun ayrıldık.

    bu arada gördük ki 25 numaradan sonraki odaları daha dışarıda kalan biraz üvey evlat muamelesi gören yeni odalarmış; oda meraklısı birisiyseniz 25'ten önceki odaları tercih edin.

    bunun haricinde personeli çok güler yüzlüydü hiç sorun yaşatmadılar.

    deniz için diyecek tek bir kelime bile yok. suya girip hiç üşümeden saatlerce kalabilirsiniz, misal eşim* hiç çıkmamıştır sudan. tutup çıkarmasaydım solungaçları çıkacaktı en son. ayrıca suda sıkılma ihtimaliniz de yok zira su akvaryum ötesi olduğu için dost canlısı balıkları seyrederek de vakit geçirebilirsiniz. özellikle kıyıdan girdiğinizde ayaklarınızı küçük küçük yoklayan küçük balıklar çok eğlenceli.

    suyun içine kurulmuş hamaklardan bahsetmiyorum bile malum tatile çıkamayacak olan vardır can çektirmeyelim.
  • konum olarak selimiye'nin en güzel yerlerinden birinde, doğal koy selimiye'deki en temiz ve en ferah alanlardan bir tanesi.
    tesisin konumunun sunduklarına karşın işletmecisi mayland turizm için iyi duygular beslediğimi söyleyemem.
    ilgisiz ve bilgisiz personelin müşteriyle iletişiminden, basit şeyleri yapmaktan uzak mutfak personeline kadar motelden hiç memnun kalmadım. temizlik konusunda ise mucizeler yaratmadıkları kesin, hele akşam saatlerinde merdivenleri basan lağım kokusu rezalet.
    ortada müşteri görmeyince merdiven ve yolları aydınlatan ışıkları kapatmalarına anlam vermek mümkün değil, eğimli araziye kurulmuş bir tesiste beton yoldan kucakta bebekle inerken insanın ağız dolusu küfür edesi geliyor.
    kaldığım dönem için tam pansiyondan başka bir seçenek sunmadıklarını söyleyip sonradan dahil olan arkadaşlarımıza yarım pansiyon seçeneği sunmalarına ise anlam veremedik, yaptıklarının mantıksız olduğunu belirtsek de tahmin edersiniz ki bir sonuç elde etmek mümkün olmadı. kötü mutfak nedeniyle de yemediğimiz akşam yemeği ücretleri bize kaçtı.
    motelin konumu güzel olunca afaki fiyatlar, rezil hizmet ve yaptıkları hatalar için özür dilememek doğal oluyor demek ki.
    mayland bu sene devraldığı tesisi umarım bu kafayla işletmeye devam etmez yoksa güzelim doğaya yazık olur.
  • uzun yıllar sonra oda kahvaltı konseptine dönüş yapmamı sağlayan otel.

    selimiye gibi harika bir yerde çok iyi bir konumdadır. denizi inanılmazdır. kelimelerle anlatılmaz. mutlaka gidip görmeniz lazım. saatlerce içinden çıkmayabilirsiniz.

    oteli genel olarak beğendik. odalar yeterli büyüklükte. kahvaltısı mükemmel olmasa da iyi sayılır. akşam yemeğini iskelede yemek çok keyifli. mezeler ve yemekler lezzetli. şezlong vs gibi sorunlar yok. her daim boş yer bulmak mümkün.

    fiyatlar ise istanbul'daki restoranların mertebesinde. uçuk rakmlar yok. ayrıca her gün öğlen 25tl ya da 30 tl olan menüler çıkıyor. biz 5 gece kaldık. tüm öğle yemekleri ve 3 gece akşam yemeğini otelde yedik. konaklama bedelimizin yarısı kadar ekstra ödeme yaptık.

    özet olarak ; bir daha gider miyim? kesinlikle evet!.
  • sadece temmuz ve ağustos aylarında çocuklu ailelerin alındığı en iyi butik otellerdendir.
  • sanırım buraya gelinmek için biraz geç kalınmış artık. ülkedeki hizmet kalitesi mi değişiyor yoksa varolan hizmet kalitesi enflasyona müteakip zamlanıyor bilemiyorum. selimiyenin en iyi oteli diye düşünüp 5 yıldızlı otellere verilecek bir paraya yarım pansiyon tatil yapalım dedik. kalabalık bir döneme gelirseniz ne şezlong ne de loca bulabilirsiniz kendinize ki bizim bayramın son günlerine denk geldiği için birkaç gün böyle geçti . orta sınıf ile gündüz denize girerken akşamları yatlarından teknesi ile iskeleye yemek yemeğe gelen üst sınıf ile de karşılaşabiliyorsunuz. sizde iskelede yemek yemek isterseniz aynı parayı vermenize rağmen ve hatta otel müşterisi olmanıza rağmen söylediğiniz yemeklerin bir kısmı unutulabiliyor veya atlanabiliyor (hem bizim hem de önümüzdeki diğer masanın başına geldi). istanbul'da boğazda yenilebilecek bir fiyata yemek yiyorsunuz ama ne hizmet ne de yemek doğru düzgün geliyor. kahvaltı idare eder ama vasata yakın. son gün ayrılırken de dikkat edilmesi gerekiyor zira fazladan 600 tl yemek ücreti kitlemeye kalkıştılar ki itiraz edince hiçbir şey olmamış gibi yanlışlık olmuş dendi. sonuç olarak deniz çok güzeldi geri kalanlar vasat ve sanırım buraya gelmek için geç kalınmış artık. ha dersen ki başka neresi var onuda bilmiyorum ve sanırım bu fiyatlara vasat tatiller geçirmeye devam edeceğiz güzel ülkemde.
  • kamu alanı olan sahili işgal ettiği yetmiyormus gibi yürüyüş için çoluk çocuk önünden gecenlere de kabadayılık taslayan yaşlı sonradan görme teyzelerle dolu tesis. oteli 12 yaş üstü yapabilirsiniz tabi onda sıkıntı yok ama denizi de parselleyemezsiniz. az biraz para gören sonradan görmelerde bu herşey benim egosu maalesef geçirdikleri estetikler kadar sakil duruyor.
hesabın var mı? giriş yap