• beykoz lojistik meslek yüksekokulunu bünyesinde bulunduran bir vakıf üniversitesi, olacak. yüksekokul açıldığı yıldan beri inşaatın başlanıldığı, üniversitenin en yakın zamanda eğitim öğretime başlayacağı söyleniyor. ama sadece söyleniyor.

    okul yönetiminin konferans salonunda yaptıkları konuşmalardan yola çıkarak:

    1- üniversite çok büyük olmayacak, 5 bin öğrenci kapasiteli olacak.
    2- çok fazla bölüm açılmayacak, blmyo'da olan bölümlerin lisansları açılacak çoğunlukla.
    3- lojistik temalı olacak.

    bunların dışında, blmyo mezunlarına daha fazla kontenjan verileceği söylendi. bekleyip göreceğiz...
  • (bkz: #50146281)
  • açılmasına meclis tarafından onay verilen yeni vakıf üniversitesi.
  • nişantaşı üniversitesinin bayrampaşa'da istinye üniversitesinin şirinevlerde olduğu bir ilde beykoz üniversitesinin yerini merak ettim.
  • an itibari ile murat denilen yetkiliyi ders programı yüzünden vuracağım okul
  • evimin iki öte mahallesinde yer alan üniversite. geçenlerde küçükken mahalle maçlarında karşılaştığımız bir elemana denk geldim. eski günlerden laflarken, "siz bizi maçlarda yeniyordunuz ama şimdi bizim mahallenin üniversitesi var*" şeklinde böbürlenmesiyle yarılmama sebebiyet vermiştir. ayrıca istanbul'da e5 kenarı üniversiteleri ekolünün yanında 'mahalle içi üniversiteler' ekolünün öncüsü olabilir.
  • mahalle içi üniversite değildir. beykoz'un mahmutşevketpaşa köyünde kampüs arazisi bulunmakta ve inşaatın başlaması için üniversite olması beklenmekteydi. nihayetinde üniversite onayı meclisten geçti ve resmi gazetede yayınlanarak beykoz üniversitesi tüzel kişilik kazandı. artık mahmutşevketpaşa köyünde tam anlamıyla bir kampüs üniversitesi olarak eğitim hayatına devam edecektir.
    ayrıca mahalle içi üniversite diyerek sözümona aşağılamaya çalışan arkadaşları da bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamaya davet etmek gerekir. meslek yüksekokulu iken bile kadrosunda ne kadar prof. doç. yar. doç. olduğuna ve verdiği eğitimin kalitesine bakmak gerekir.
  • az önce kendileri tarafından aranmış olup telefonu kapatırken karşı taraftaki adamla aramızda 'bay bay' demesiyle son bulmuş olan bir konuşma yaşanmıştır.
  • 2018-2019 eğitim öğretim döneminde sosyal bilimler fakültesi bünyesinde güçlü akademik kadrosu ile psikoloji ve siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler (ingilizce) bölümlerini açacak olan üniversite.
hesabın var mı? giriş yap