• beyoğlu'ndaki velvet indieground records isimli mekanda düzenlenen bir etkinliğe nereden geldikleri belli olmayan yobazların yaptığı saldırıdır.

    şu periscope linkinden izleyebilirsiniz. olaylar 11. dakikadan sonra başlıyor.

    edit: böyle klavye başından çemkirmekle ne yazık ki olmuyor. her gün bambaşka bir rezillik ve bambaşka bir kokuşmuşluk... her geçen gün sizden gelecek yıllarınız, sevinçleriniz ve mutluluklarınız çalınıyor. her geçen gün o korktuğunuz bataklığa daha çok yaklaşıyorsunuz. her geçen gün o bataklıkta yaşamaya mahkum oluyorsunuz.

    buna daha ne kadar tahammül edeceksiniz?
  • ağzından salyalar saçarak gelen hoşgörü dini mensubu insanların saldırısı. ana avrat küfür etmek ayıp değil,insanlara saldırmak ayıp değil.
  • hoşgörü dinine mensup 5-10 çomarın, başkasının içtiği içkiye karıştığı, kaba kuvvet ve küfür ile insanları darp ettiği saldırıdır.

    ramazan ayında içki içmek günah ama küfür etmek farz sanırım.

    ne yapıyorsunuz lan burda diyor birde, ananı ..... neyse küfür etmeyeceğim bu çomarlara.

    edit: kafasına şişe ile vurulan bir arkadaşın ambulansta çekilen fotoğrafını paylaşıyorum.
    tüm bu çomarlara ve bu ülkede yaşamasına rağmen gülümseyebiliyor. bu insanın kime neye ne gibi bir zararı olabilir?

    https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/…c&oe=57e28e53
  • bu saldırıyı yapanların hemen kim olduklarının tespit edilmesi, insanların istedikleri şekilde yaşama hakkını gasp etmeleri sebebi ile haklarında soruşturma açılması gereken..

    şaka lan şaka, türkiye burası, bitti bu ülke artık. içeri giren adamların yüzündeki nefret'e, saldırırken bağırırken rahatlıklarına bak, yazıklar olsun.

    edit: aradan saatler geçmesine, olayın canlı kaydedilmesine, tüm dünyanın duymasına, radiohead'in açıklama yapmasına rağmen, devletten emniyetten ses yok. kendi adaletimizi kendimiz sağlamak zorundayız yoksa artık bu polis bu ülke bizi vatandaş olarak görmüyor, haklarımızı korumuyor.

    dolayısı ile bugün 21 de cihangir'de buluşuyoruz, en azından yalnız olmadığımızı bu ülkenin bizim olduğunu hissetmek için. (denk gelirse beyaz t-shirtlüye derdimizi de anlatırız)
  • geçtiğimiz hafta ışid orlando'da bir bara saldırıp 50 kişiyi öldürmüştü.

    bugün de istanbul'da bir saldırı gerçekleşmiş. videosu aşağıda.

    tanım: ölü ya da yaralı var mı henüz belli olmayan saldırı.

    https://www.youtube.com/…xo9vjhnmm&feature=youtu.be
  • izledim ve kanım dondu. abi neresi burası allasen? bu çomarları tanıyan eden var mı? bulabilir miyiz sizce? bulabileceksek şöyle sözlüğün 3-5 toramanı toplaşıp bir gidelim ya. bu amk çomarlarının anlayacağı tek dil bu galiba. gidip tatlı tatlı anlatalım. gel bakayım güzel kardeşim, elin alemin içtiği içki götüne mi giriyor be orospunun evladı diye bi güzelce betimleyelim hadiseyi. sen, özellikle bağıran arkadaşım, bi gel bakiym az da bize bağır diye hallenelim. bunu da orucun en sikici olduğu saatlerde yapalım, dayakla bozalım oruçlarını sürüsünü siktiğimin çomarlarının. ne dersiniz?

    başka türlü anlatamayacağız yoksa.

    -
    edit: çokça mesaj aldım. en mantıklısı şu gibi: (bkz: 24 haziran 2016 beyoğlu'nda içiyoruz kampanyası) (bkz: #cumartesi21decihangirdeyiz)
  • yeni türkiye standartlarındaki utanç verici video. asıl rezilliği pazar günü göreceğiz yüksek ihtimalle.
  • olayın geçtiği periscope yayınını doğal akışında canlı olarak izledim. yani twitter'da timeline'a düştü ve açtım. bir baktım gericiler mekanı basmış. yarım saattir modum düştü resmen şok oldum. türkiye'nin özeti niteliğinde bir kayıt.
  • bize bir daredevil şart abi. bunları ara sokakta kıstırıp gününü gösterecek. hatta daredevil bile az punisher lazım.

    edit: ramazanda oruç tutan bir zat.
hesabın var mı? giriş yap