• kürtçe 7000 yıllık bir dildir. kökeni isveçten gelir. zaten bizde ordan göçmüşüz. arapça, farsça, osmanlıca hepsi kürtçeden türemiş dillerdir vs. vs.(bkz: bullshit)
  • (bkz: tarihteki en büyük kürt lider)

    sanırım geceleri beyinlerine oksijen gitmiyor bu arkadaşların

    zöge: eksiye basabiliyorlarmış. hadi bakalım alkış yap abiye. aferin oğluşuma.
  • insan haklarını çok iyi! bildikleri için silahlı eylem yapanların beyinciklerinin oluşturmaya çalıştığı fakat fonksiyonlarının tamamına yetmediği cümlelerdir
  • çocukları dağa kaçırıp olmayan zırvalarla beyinlerini yıkayan, okuluna işine ailesine vermesi gereken sevgi ve hizmeti döşü kıllı bir dağ azmanına veren, gerekirse kendisini o uğurda kurban eden, halbuki adam akıllı yaşasa istediği kültürü zamanında atalarının yaşadığı gibi yaşama hakkına sahip olan, bazı ülkelerin fena gazına gelmiş olan kişilerin ağızlarından çıkan kelimeler grubudur. siyaset miyaset seni aşmaz, elindeki silahı bırak gel masaya otur önce.
  • satranc tahtasinda, kendisini şah, bilemedin vezir zanneden piyonların cikarttigi seslerdir. emperyalizmin maşası olmak hic bu kadar kutsanmamisti dedirtir.
  • türk milliyetçiliğinin serbest olduğu ama kürt milliyetçiliğinin yasak olduğu bir anlayışın zırva dediği söylemlerdir.

    malum bölgenin adı resmi olarak kürdistanken, eğitim o dönemin şartlarıyla kürtçe sürdürülürken hiçbir kürt isyanı çıkmamışken sonra ne olmuştur da bu insanlar isyan çıkarmış diye soramayan insanların anlayamayacağı söylemlerdir aynı zamanda.

    basittir arkadaşım: insanlara baskı yapar, kimliğini yasaklarsan o yaraladığın yer onun kimliği haline gelir. sana saygı duymaz, bayrağını ordunu bilmemneni iplemez, yaptığın pis işlere karşı da durur. bunu yaparken ırkçı da olur milliyetçi de olur, örgüt kurup yeri gelir kendi köyünü basar. durup dururken "olm biz türküz lan" diye ortaya çıkarsan, alacağın cevap üç aşağı beş yukarı her ülkede böyle olurdu, öyle de oldu.
  • akıl tutulması sonusu sorulan bir soru alkış sana!
    ne yazık görüyorum ki; arap sabunuyla, kezzapla temizlenmesi,sökülüp atılması gereken bir zemin var. üstüne ne kadar cila atsan da tutmuyor artık.
hesabın var mı? giriş yap