• ajanslara son dakika düşen haberdir.

    habere göre; teksas polisi, joe biden'ın seçim ekibinde yer alan rachel rodriguez'i, seçimlere hile karıştırdığı iddiasıyla gözaltına aldı ve evinde bir arama gerçekleştirdi.

    ana akım medya kadının biden ekibinde yer aldığı bilgisini özellikle vermiyormuş!

    bkz. biden trollerinin uğramadığı başlıklar. *

    edit: haber değeri yokmuşmuş, abd basını kayda değer görmemişmiş! ulan kadının videosu var ben savcılıkta yalan söyledim diye! basın şuan trump lehine bir tane argüman yazmıyor! sosyal medyada binlerce hesap banladılar, şuan trump lehine olabilecek ne varsa dijital ortamdan temizlenmiş. bunlar hala gelmiş burada, abd basını yazmaya değer bulmadı diyor. sevsinler senin özgürlükçü demokrat abd basınını!
  • doğruysa siyasetin dünyanın hiçbir yerinde onurla yapılmadığını bir kere daha fark ettirmiştir. siyasetçilerden korkun, kim olursa olsun.
  • (bkz: clickbait)

    perinçekçi tayyipçi veryansın.tv nin yayıncılık başarısını göstermiştir. 10 saniye ile yabancı kaynaktan kadının biden'a değil cumhuriyetçi bir adaya çalıştığını doğrulayabilirsiniz.

    (bkz: namusuyla para kazanmak)
    (bkz: konu kilit)
  • --- spoiler ---

    buralar karışacak vaziyet alın
    --- spoiler ---
  • kaynak; erdoğan'a muhalifmiş gibi gözüküp sürekli erdoğan'a yanlayan veryansın tv

    ben inandım... gram şüphem kalmadı.

    boka uçuşan sinekler gibi bu kaynak sonrası başlığa trump övmeye koşan tiplerin telaşı biden'in daha görevi devralmadan görevinde başarılı olduğunun işareti.
  • yukarıda "alakasız biri" isimli yazarın da belirttiği üzere bütün kaynaklar kadının cumhuriyetçilere çalıştığını yazıyor. sadece yandaş türk basını olayı tersten veriyor. tabii ekşi sazanları da yine mesajlara bakmadan yorum yapmış.

    al sana haberin doğrusu

    "according to project veritas, rodriguez was working for a republican congressional candidate who eventually lost. that candidate has denied any wrongdoing."
  • olaya dair detayli bir haber okumak isteyen asagidaki haberi okuyabilir. ozetle kadinin secmenleri illegal sekilde demokratlara oy vermeye ikna ettigi ediliyor. bu iddia project veritas diye muhafazakar bir grubun gizli cektigi video uzerine ortaya cikmis. kadinin biden'in ekibi ile bilinen hicbir bagi yok, aksine sacma bir sekilde cumhuriyetci bir kongre adayi icin calisiyor.

    video'nun trump ile baglari olan muhafazakar bir grup tarafindan yayinlanmasi, kadinin olaylari bir kabul edip, bir reddetmesi, kadinin bu video cekildigi sirada cumhuriyetci bir adaya calisiyor olmasi gibi durumlar oy calma videosunun amator bir tuzak oldugu izlenimini uyandiriyor.

    haber linki

    "ın the video, ms. rodriguez was seen persuading an elderly woman to change her vote on her mail-in ballot from republican sen. john cornyn to democratic candidate m.j. hegar, then giving her a shawl as a gift in an apparent violation of election law.

    ms. rodriguez told a project veritas investigator that she was bringing “at least 7,000 ballots to the polls” in the san antonio area, and that she had a team of at least five other people working on “flipping people,” referring to voters.

    she also said that she was working as a consultant for republican congressional candidate mauro garza, but that she was trying to convince voters to vote for him and then vote a straight democratic ticket on the rest of the ballot.

    the attorney general’s office said that its election-fraud division reviewed dozens of hours of raw footage, and that in “an uncharacteristic moment of honesty, rodriguez acknowledged on video that what she was doing is illegal and that she could go to jail for it. ıf convicted, rodriguez could face up to 20 years in prison.”

    shortly after the video was released, mr. garza said on facebook that she was a former campaign volunteer and condemned voter fraud, saying that any volunteer or staffer who appeared to engage in such wrongdoing would be fired and reported to authorities.

    mr. paxton did not say whether others working with ms. rodriguez had been arrested, but that the investigation was ongoing.

    “the shocking and blatantly illegal action documented by project veritas demonstrates a form of election fraud my office continually investigates and prosecutes,” mr. paxton said. “ı am fiercely committed to ensuring the voting process is secure and fair throughout the state, and my office is prepared to assist any texas county in combating this insidious, un-american form of fraud.”"
  • istanbul bb seçimlerini kaybedince akp'li adayın kazandığı sandıklarda akp'li gözlemciler tutanakları imzalamamış ve seçimi iptal ettirmişti hatırlarsanız; ona benzer bir oyun. cumhuriyetçi aday için çalışan bir kişi seçim kaybedilince rakip aday adına sahtecilik yapmış gibi itiraf hazırlanıp basına servis ediliyor. hıyar meraklıları elde tuzluk peşinde koşuyor.
  • mal degnekleri iste caldilar, bidenciler nerde filan diyor lan kadin cumhuriyetcilere calisiyor. bildigin trumpa kiyak gecmek icin hakli gostermek icin bir kumpas yapmaya calismislar ellerine yuzlerine bulastirmislar serefsiz trumpcilar.
  • dur lan kadinin nasil hile yaptigina deginmemisim. sizce nasil? binlerce trump oyunu gecersiz kilarak mi? binlerce sahte biden oyu atarak mi?

    yoo cok daha karanlik cok daha pis bir yontem wait for it... cumhuriyetcilere oy atacak insanlari demokratlara atmaya ikna ederek!!! bildigin siyaset adamligi yapmis boyle serefsizlik gormedim.
hesabın var mı? giriş yap