• limonatayı kavanozla getiren fırınımsı, restoranımsı yer.
  • yeri dolayısıyla fazla bilinmeyen ama yemekleri oldukça başarılı bir fırın/restoran/kafe. menüsü inanılmaz geniş, hamburger ekmekleri de olmak üzere tüm ekmeklerini de kendileri yapıyorlar ve çeşit çeşit ekmek mevcut. menülerinde hamburger dışında ızgara, kremalı tavuk ve aklıma gelmeyen farklı alternatiflerle birlikte tatlı çeşitleri de var. özellikle hamburgerleri çok çok başarılı, bana göre cepa mickey's burger ile birlikte ankara'da en iyi hamburgeri yapan yerlerden birisi. kentpark'ta bulunan las chicas'tan çok daha başarılı burgerleri. bu iki mekana göre fiyatları da daha uygun, kare burger olarak adlandırılan burgerleri ise sanki daha doyurucu. limonatasının ve hamburgerinin dışında pazar günü güzel bir kahvaltı için buraya gidebilirsiniz, kesinlikle tavsiye ederim. yeri çok iyi olmasa da baya doluyor oluyor, keşke başka şubelerini de açsalar.
  • çok çok lezzetli ve ucuz bir kahvaltı menüsü vardır, ayrıca günün her saatinde de servis ediyolar. hamburgerleri, özellikle patlıcan ezmeli olanı çok başarılı. henüz sandviçlerini denemedim ama ekmeklerini kendileri yaptıklarına göre lezzetli olmalı. bir de öğle saatleri hariç sakin olduğundan ben sevdim. ortalama hamburger fiyatları 15 lira(patatesle birlikte), kahvaltı menüleri 14-16 lira.
  • ankara'da fiyat/kalite konusunda başı çeken mekanlardan biri. şuana kadar hamburgerlerinden pizzalarına, yemeklerinden çorbalarına kadar neredeyse tüm ürünlerini denedim ve hiç pişman olmadım. kaliteli yemekler yiyebileceğiniz güzel yerlerden ve oturduğum sokakta olması sebebiyle de sık sık ziyaret ettiğim mekan.
  • oturduğum caddenin* üzerinde bulunduğu için okula giderken ve eve dönerken her gün önünden geçiyorum çeşitli saatlerde, sabah-akşam farketmeksizin sürekli dolu bu mekan. bir kere eve sipariş etmek suretiyle barbekü soslu hamburgerini denemiştim, fena değil gibiydi ama gene de bir bigos değildi. hatta yemek biraz soğuk geldiği için ondan sonra bir daha sipariş vermedim hiç. bir ara gidip mekanda denemek lazım.
  • bugün bbq hamburgerini yediğim ve fazlasıyla başarılı bulduğum mekan. limonatasından hiç bahsetmiyorum bile, için.
  • güzel burgerleri olan çok beğendiğim bir mekandı. son gidişimde fosur fosur milletin sigara içmesi ve işletmenin buna ses çıkarmaması nedeni ile artık yemek için tercih yapmayacağım mekan olmuştur. ne yazık ki bu işletme tamamen üstünü kapattığı bir bahçede hizmet veriyor, burada kesinlikle sigara içimine izin vermemesi gerekiyor. bigosda bahçeye oturmama gibi bir şansınız var burada yok
  • asla tam olarak bitirmeyi başaramayacağım kadar büyük burger menü yapan mekan. limonatasını herkes beğeniyor da bence sunumu tadından güzel. gidilesi mekan.
  • güleryüzlü çalışan kadrosuyla sempatimi kazanan, başarılı yemekleri ile göbeğimi fetheden, ankaraya ara sıra gelen arkadaşlarımı götürdüğüm mekandır. *
  • eskide keyifle gelir ekmeğimizi seçer hamburgerimizi sipariş ederdik. şimdi aşçısı posta koyup yapmıyoruz farklı ekmeğe çıkışı yapabiliyor.
    garsonlar çok yorgun görünüyor, eski güleryüzden eser yok.
    tanım: eskiden herşeyiyle güzel olan mekan.
hesabın var mı? giriş yap