• bu sene yine 20-21-22 temmuz’da suma beach’te olacak olan event. aldığım duyumlara göre bu sene efsane olmaya aday bir event geliyor.

    lıne up:

    adam beyer
    claptone
    dubfıre
    seth troxler
    tale of us
    & tba
  • adam beyer icin katilmayi dusunuyorum. lakin kamp alani olarak hic bir bilgim yok. bilgisi olanlar yesillendirirse sevinirim. yani ne goturmeli gibilerinden. cadir vs tamam da.. tecrubelilerden oneri rica ediyorum.
  • claptone tour sayfasında yeniden fark ettiğim etkinlik. gideceğim. orda tanışmak buluşmak isteyenler yeşillendirebilir.
  • kamp+kombine şeklinde katılacağım etkinlik. istanbul içi en iyi festival olabilir. bu yüzden heycanla bekliyorum. ( çalışma hayatına tatile çıkmadan kısa bir ara)
    kamp alanı konusunda pek bir bilgim yok. umarım gölgelik alanları boldur.
    festival sonrası eklemeler yapacağım..

    festival sonrası edit : istanbul içi en iyi festival değildir
  • türkiye'nin yetiştirdiği, avrupada iş yapan lokal prodüktörleri desteklemek yerine, daha önce kapı'da bilet kesen, vs duran tipleri , daha bir yıllık, elinde nasıl kullanılacağılanı bilmedikleri dj oyunculukları ile dj cilik oynayan tipleri line-uplarına yazan utanmasa çaycıyı, yemekhaneciyi bile line up a göz göre göre koyup, underground müzik algısını yerle bir etme hevesinde olan festival.

    ne müzisyen, ne de dj olan tipleri sanki matah birşeymişcesine line up lara koyan bu zihniyet bu ülkenin müzik ortamının her daim utanç tablosu olmuştur.

    o kadar çok isim var ki bomboş olan şu festivallerde. sadece birilerinin etrafında yalaka evlat olmak suretiyle oralarda yerlerini alırlar. o onu, diğeri diğerini eklemiştir line up'a... kimse sen müzisyenmişin, ne ürettin, ne başardin kriter asla olmamıştır. (bkz: aşiret sistemi müzik festivali) 'dir tam tanımı.

    dikkat edin, şu an (bkz: beatport) chartlarına girin bakın gerçekten müzik üreten , yıllarını vermiş türk dj ve producerların çoğu bu festivallerde yer almazlar. yerine siracının şahidi ve bozacının evladını utanmadan, arlanmadan sokarlar bu tip festivallere.

    ciddi söylüyorum, ilgilenenler bilir. bu festivaller bu ortamın en kanser, çevresinde 3-5 tip olan dalkavuklarını piyasaya sürmekten çekinmezler. türkiye'de bu tip festivallerde daha hiç çalmamış ama yurtdışında bir çok ülkeyi turlamış o kadar çok başarılı dj ve producer var ki. bu adamlara hakettiklerini vermek yerine, evlat kültürü, aşiret mantığı ile underground müzikçilik oynarlar coca-cola nın sponsor paraları ile.
  • biletix'in internet sitesinde günlük bilet satılmayan festival.

    gerçi normalde satılıyor mu onu da bilmiyorum. satan varsa yeşillenmek isterim.
  • bileti veya davetiyesi olup katılamayacak olan yazarların yeşillendirmesini umduğum festival.
  • şu anda yolunda olduğum hede. bilet kamp vs konusunda her türlü trick için yeşillendirebilirsiniz.
hesabın var mı? giriş yap