• 2007'de kanye west'le sözleşme imzaladıktan sonra uzun süredir beklenen ilk stüdyo albümü finally famous the album'ü dün çıkartan rapper.

    daha yaşı genç ve ben kendisinden umutluyum. albüm çıkmadan önce internete düşen parçalar fena değildi. albümü daha tam olarak dinleyemedim ama dinlediğimde buraya edit gelmesi muhtemel.
  • 2007 yılında kanye west'e sadece 16 bar'lık -yani yaklaşık 1 dakikalık- bir rap okuyan ve bu kısa şansını çok iyi değerlendirerek onun beğenisini kazanan rapper. sonrasında ise kanye ile şarkılar yaptı, 3 adet mixtape yayınladı ve geçen hafta ilk stüdyo albümü olan finally famous'u piyasaya sürdü. albüm için (bkz: finally famous/#24375216).

    eski mixtape'lerinde de güzel şarkılar bulunur. özellikle memories ve what u doin gibi şarkıları iyidir. kendinizi what u doin'i günde 10 kere dinleyip kafanızı sallarken yakalamanız pek olasıdır*.

    bu da jimmy fallon'ın talk show'undaki bir konuşması. eleman epey sempatik:
    http://www.rapbasement.com/…ce-on-jimmy-fallon.html
  • (bkz: ucuz) (bkz: mc)
    (bkz: wack) (bkz: mc)
    (bkz: cılız)(bkz: mc)

    gerçekten bu kadar dandiğini görmemiştim, dinlememiştim. kliplerini ve dilinden düşürmediği "ass" lerini alsın siktirsin.
  • 1988 california doğumlu, amerika'lı rapçi.
  • naya rivera'nın eski nişanlısıdır kendisi.

    edit: sevinç içerisinde yapılmıştır.
  • sesi gercekten (türkcesini bulamadım) catchy olan bir arkadaş. kanye west bünyesinde olması nedeniyle un salmasi kolaylasmistir. clique ve mercyde yer almayı başarmıştir , dont like taki verseu de fena değildir , bahsi geçen sarkilarin albumu de kanye west presents good music cruel summer idir.
  • roc nation'a katılmış rapçi. az önce 4 yeni şarkı yayınladı 3. stüdyo albümü yolda sanırım.

    kanye west ve dj mustard prodüksiyonlu idfwu eski nişanlısı naya rivera'ya diss ve klasik bir mustard prodüksiyonu. son 1 dakikasında kanye'nin parmağı olduğu çok belli ama.
  • roc nation'la imzaladıktan sonra bir günde dört adet şarkı yayınlayan ve bu şarkılar arasında en çok eski sevgilisi naya rivera'ya diss attığı i don't fuck with you ile dikkat çeken rapper. bu hadiseden sonra ariana grande ile sevgili oldukları ortaya çıkmıştır zaten. rap müzik dünyasında bu salak magazin saçmalıklarının yeri ne anlamıyorum ama neyse..

    her ne kadar eski sevgilisine seviyesiz ve çocukça bir şekilde diss attığı bir şarkı olsa da idfwu bana kalırsa ilginç bir eser. öncelikle prodüksiyon olarak bir rick ross ve kanye west şaheseri olan sanctified'da duyduğumuz kanye'nin soul kökenli prodüksiyonu ile dj mustard'ın klasik sound'unu bir araya getiriyor. şarkının başında ve sonunda parçaya kanye tarafında entegre edildiği gün gibi açık olan çok hoş bir soul sample'ı var, sonrasında ise 100 kilometreden "ben dj mustard prodüksiyonuyum" diye bağıran kitler ve sound devralıyor. bu sound'un şarkıda konuk sanatçı olarak yer alan bay area efsanesi e-40'nin hyphy janrına ne kadar uyumlu olduğu da epey önemli bir detay. dediğim üzere sevgilisinden ayrılması sonucunda son derece saygısız ve de salak bir tutumla yazılmış bir şarkı olsa da hem nakaratı, hem de prodüksiyonu ile şu sıralar amerika'da epey iş yapmakta bu şarkı.
  • elde patlayan bir diğer rapper.hall of fame albümüyle gelecek vaat ediyordu ama ne olduysa piyasada kendine yer bulamadı.

    belli ki kanye west ve şirketi big sean'ı kurtarma planları yapmış ve işe yarıyor.

    (bkz: i dont fuck with you)
  • drake ve kanye ile blessings* adli cilgin eseri yapmis rapper.

    (bkz: sean michael leonard anderson)
hesabın var mı? giriş yap