• ice cube'un kurduğu, eski nba oyuncularının ve efsanelerin basketbol oynayacağı lig. adından da belli olduğu gibi maçlar üçe üç olacak. listede olanlar dışında daha fazla oyuncunun katılması bekleniyormuş. bakalım nasıl bir şey olacak

    http://big3.com/
  • muhteşem birşey olacağa benziyor.heyecanla bekliyoruz efenim.
  • heyecanla beklediğimiz veteranlar turnuvası; hazır nba falan bitmişken sıcak yaz gününlerinde eski dostları izlemek zevkli olacak.
  • jason williams diyor laaa. fazla fazla heyecanlandırmıştır kadrodaki isimleri okudukça gülümsüyor insan.
  • maç özetleri fox sports youtube sayfasında yayınlanan eğlenceli organizasyon. curry üçlüğü diyebileceğimiz bölgeler 4 sayı değerinde.

    https://www.youtube.com/user/foxsports/videos

    şu da playlist'i

    https://www.youtube.com/…-eepmkfhq01cldzorkrjaz6pin

    edit:

    yenilenen kurallar için:

    https://www.youtube.com/watch?v=mhy-4y_mqz8
  • kesinlikle nba'in bu sezonundan daha eğlenceli olan nostalji bombası. şu an aşırı olumlu bir hava var, bu şekilde devam ederse seneye çok daha büyük isimleri görebiliriz.

    keşke tanrı da kortlara inse, bize son bir şov yapsa ama nerdeeee adam yorum bile yapmıyor televizyonlara. çok özlüyorum, çok üzülüyorum lan :( neyse iverson var, billups, lewis ve jason williams ve white mamba falan..
  • özetlere şöyle bi baktım white chocolate bi dirsek pası atar diye beklerken herif sakatlandı amk dedim ne bereketsiz adammışım. genelde bu tarz emekli turnuvalarında şampiyonluğun yolu daha yeni bırakmış topçular ve hustle playerlardan geçer bakalım bekliyoruz.
  • ufak ufak emekli olmuş oyuncuların ilgisini çekiyor. paul pierce "garnett ve kobe ile konuşup seneye katılabiliriz" demiş. shawn kemp ve gary payton'ın kilo vermeye ve tekrar top oynayabilecek fiziğe sahip olmak için antremanlara başladığı söyleniyor. gösteri maçı için inside the nba ekibinin yani shaq, charle barkley, kenny smith ve ernie johnson'ın bir araya gelebileceği iddia ediliyor.

    tabii ki herkesin istediği tek takım jordan, pippen ve rodman. ama bu üçü, özellikle jordan, o kadar üst seviyedeler ki normal insanlarla aynı kaldırımdan bile yürümediklerini kendilerine özel kaldırım olduğunu düşünüyorum. siksen parkeye inmezler. ha inerlerse yer yerinden oynar, kimse nba'i bile siklemez o ayrı.
  • izlerken çoğu ismi hatırladığım ve sahada koşturan ak sakallı bir dayının henüz 42 yaşındaki cuttino mobley olduğunu öğrendiğimde şok geçirdiğim süper turnuva.
  • yamulmuyorsam trilogy namağlup şampiyon oldu. duyurulduğundan beri beklediğim ve takip ettiğim organizasyondu. ilk yıl itibarıyla başarılı bir şekilde sonuçlandığı söylenebilir. beklentiler yeni sezonda takım sayısının ve buna paralel olarak ex-superstarların artması yönünde.
hesabın var mı? giriş yap