• istanbul da 6 şubesi bulunan, dekorasyon başarılı ve rahat yeme içme muhabbet etme mekanı. çalışanları ilgili, enerjik ve guleryuzlu,) menü ve lezzet biraz hayal kırıklığı yaşatabilir. secimlere dikkat, taco başarılı ancak burgerler idare eder. waffle kötü, ayva tatlısı güzel,) secimlere dikkat,) fiyatlar iç guveysinden hallice.
  • (bkz: big chefs)
  • garsonlar müşteriden kaçıyor, hele ki ilk defa gidecek olup doymak istiyorsanız çok yanlış yerdesiniz. lezzetine pek lafım yok ama cafe tarzında kullanılamayacak yerler. çay çok kötü ve pahalı, hele hele hayatımda içtiğim en kötü latteyi burada içtim.
  • yaşadığım urfa’dan adana’ya gelip şöyle bigchefs’te haftasonu güzel bir akşam yemeği yiyelim denir. sonrasında soft müzik eşliğinde meyve tabağı ile bir iki bira içeriz güzel bir akşam geçiririz denir. şansınıza urfa’da bile gitmediğiniz sıra gecesi gürültüsü ve fasıl adı altında kulağınızın dibinde bütün bir gece boyunca davul çalar. içtenlikle söylüyorum: allah belanızı versin.
  • restorantlarında kadın ürünlerini desteklemeleri ve mama sandalyelerinde zuppers örtü vermeleriyle kalbimi onlarca kez kazanmış, geniş ve kaliteli menüsü olan restorant zinciri.
    not: atıştırma tabağı bence en iyi f/p ürünüdür.
  • menü fiyatları nispeten yüksek kalsa da asıl kazığı içecekte atan işletme.

    bir kutu kola 15 lira olmamalı abi, naptınız siz ya?
  • geçen 2 alman arkadaşla 3 sabah üst üste gittiğimiz ve arkadaşların kahvaltısına hayran kaldığı restoran-cafe tarzı bir yer.

    galata şubesi için konuşacak olursak.

    -çalışanları bir tık fazla samimi ve rahatsız edici.
    -ürün kalitesi orta üstü.
    -iç mekan tasarımı ve rahatlığı gayet iyi.
    -içerisinin klimalı olması hayat kurtarıcı.
    -fiyatları yüksek.
  • 20 eylül 2021 tarabya bigchefs vale rezaleti başlığındaki olaylara ilişkin:

    kendilerini tanıyorsam -ki tanıdığımı düşünüyorum-, yanlışlarından geri adım atmazlar. gerçi ben, yanlışın bigchefs'e değil rizeli mafya biberoğlu vale şirketine ait olduğunu düşünüyorum. ama bigchefs de karalama yapıldığı iddiasından geri adım atmaz, hukuki olarak her hakkını kullanır.

    olayda mağdur olan suser kişisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor ve bol şans diliyorum. epeyce uğraşmak zorunda kalacaktır.
  • menüsü baya geniş olan işletme

    hamburgerleri fena değil
  • sözde vegan menüsü olan; vegan burger ekmeğinde ve mercimek unlu makarnasında yumurta bulunan restaurant.

    işin kötüsü bu ürünlerle ilgili menüde alerjen uyarısı da yok yani özel olarak sormadığınız sürece bunu görmeniz mümkün değil.

    vegan-vejeteryan ayrımından bir haber, “vegan” adı altında sattığı ürün içeriklerinde hiçbir hayvansal gıdanın olmaması gerektiğini bilmeyen ve müşteriyi yanlış yönlendiren marka.

    bu durum sadece veganlar için değil özellikle besin alerjisi olanlar için de sorun yaratıyor.
hesabın var mı? giriş yap